Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sinansrml63 / Kasa 700 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,240
12,005
113
Valla buna bana çıkan ödemeyi bile buna attirdim zorla geçen holi özel oran tutturdu Sinan bey den istekte bulunduk ayriyetten attığım da var bana dedi site göndermiyor iptal ediyor uyku bastırdı uyuyacam ben 😁
100 kisi dm attigi icin uyudum unutmus olabilirim sonucta kimseden ne para istemisim ne bir sey sadece rollere katilmisim

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,583
2,860
113
Yine aynısını düşünüyorum değişmedi 300 TL için sana yalakalık mi yapacağız dost hayırdır
Yalakalikla ilgisi yok işin 6-7 kişi birbirine para atmak için yalandan roll açıp duruyor milleti aptal yerine koyarak bu adam hangisi benim tanıdık hangisi değil ona bakarak iş yapmıyor hiç yoktan iyi niyetli davranıyor

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Yalakalikla ilgisi yok işin 6-7 kişi birbirine para atmak için yalandan roll açıp duruyor milleti aptal yerine koyarak bu adam hangisi benim tanıdık hangisi değil ona bakarak iş yapmıyor hiç yoktan iyi niyetli davranıyor
Baba sabahtır bu mücadele yi verdik keşke sende olaydın yaa

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,116
38,003
113
Ben snaa ne düşman olacağım dost ben yanlismi biliyorum ? Sen sürekli rol takip edip günde 5 on tane alıp onunla geçimini saglamiyormusun ? Bugüne kadar forumda bir tane etkinliğin varmı varsa çıkar konuyu at onume ? Forumdaki istisnasız her roling çekiliş konusunda aktif değilmişin ? Bugüne kadar aldığın hiçbir ödülden bir tane forum sakini faydalandımi ?
Yani ne yapalım mulayime 500 attın oda seni sadece bugün 4 rolign actirmadimi ? Bunun için sana itaat mi edelim fikrimiz mi degissin ? Ben belesci insanlari sevmiyorum hepsi bu

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,583
2,860
113
Baba sabahtır bu mücadele yi verdik keşke sende olaydın yaa
Kral bu mücadelede sürekli olacağım her gördüğümde sesimi çıkaracağım birkaç gereksiz insandan fazlası değiller yaş almışlar ama hayatta vizyonları da yok bir haltlari da yok rezil rezil adamlar mk

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,199
2,901
113
Ben snaa ne düşman olacağım dost ben yanlismi biliyorum ? Sen sürekli rol takip edip günde 5 on tane alıp onunla geçimini saglamiyormusun ? Bugüne kadar forumda bir tane etkinliğin varmı varsa çıkar konuyu at onume ? Forumdaki istisnasız her roling çekiliş konusunda aktif değilmişin ? Bugüne kadar aldığın hiçbir ödülden bir tane forum sakini faydalandımi ?
dediğine katılılıyorum tamamen.
Sinan kendini işsizliğe alıştırmış durumda nede olsa forum da gün için de 5-10 roll açılıyor illa ki 1/2 tanesinden harçlığını çıkarıyor 7/24 nerdeyse forumda olmadıgı konu görmedim şahsen :) bu bir gerçek arkadaşlar kızmayın bana.

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Kral bu mücadelede sürekli olacağım her gördüğümde sesimi çıkaracağım birkaç gereksiz insandan fazlası değiller yaş almışlar ama hayatta vizyonları da yok bir haltlari da yok rezil rezil adamlar mk
Valla bugün 5-6 saat mücadele verdik onlarla. Yani gerçekten değişik insanlar . Resmen paraya yapıyorlar 3-5 kuruş için neyse yaa

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,116
38,003
113
Konumuz o değil dost konumuz foruma fayda sağlayıp sağlamadığı iyi insandır severim bir sorunum yok ama forumu işyeri olarak gören kitleye karşı tavrimm net , hangi role girersen gir kadro belli Ahmet Sinan hakan kazanakarda onlarda takip edenlerde

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,116
38,003
113
Bugün sadece momoste ile mukayimde. 5 rol parası aldı bundan hangi Forum üyesi faydalandı ?

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,583
2,860
113
Konumuz o değil dost konumuz foruma fayda sağlayıp sağlamadığı iyi insandır severim bir sorunum yok ama forumu işyeri olarak gören kitleye karşı tavrimm net , hangi role girersen gir kadro belli Ahmet Sinan hakan kazanakarda onlarda takip edenlerde
Tamam dediğini anladım senin neye tepki gösterdiğini haklisindir o açıdan ama şunu diyorum ortada boktan bir rezillik varken bu adam Melek yani

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,199
2,901
113
Amannn boşverin Dünya bir gündür o da bugündür.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,116
38,003
113
Neyse beyler kusura bakmayın herkesin şansı bol olsun şahsen ben hayır sinas dostlara hiçbir zaman 1000 TL'den aşağı para atmamisimdir atmamda o benim karakterim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...