- 11,435
- 15,960
- 113
@sinansrml63 yaptınmi dağıtımı
Cekim beklemede@sinansrml63 yaptınmi dağıtımı
Bişey olmaz attıklrın roll açar 2 katını toplarsın onlardan tosuncuk2100 dagiyoz bize 1700 kaliyor kiymetimi bilmiyorlar
Mulayime sor bakim ona dm attim mi illa bana para at diye ben kimseden toplamam kralBişey olmaz attıklrın roll açar 2 katını toplarsın onlardan tosuncuk
Ben sigarasızlıktan kafayı sıyırayım. Sen yine de bana para atma. İkili oynamaya devam et. Bukalemun gibisin. Git fişfiklemeye devam et milleti. Rüzgar nereye eserse oraya gitBelki marley ve besiktasi ikna edecem baksana onlac laf atiyor ben atmiyom cunku kimsenin sigarasiz durmasini istemiyom alttan aliyom
Atmazsan iyice karışır ortalık dost bence at konu kapansınBi dk be sponsir bazi insanlara atma diyor ne yaoacaz simdi
sen at ona ödülleri o dağıtsın emeği olanlara ozaman ne la bu iyice panayıra çevirdiniz burayıBi dk be sponsir bazi insanlara atma diyor ne yaoacaz simdi
Kral 3 kisoye sen at sana da 200 kalir simdi listeyi topluyum tekrar@Saulalvarez hırsızdır.
Sponsorla dmden iletişim kur ortak karar kildiginiz listeyi yayınla dağıt ,Bi dk be sponsir bazi insanlara atma diyor ne yaoacaz simdi
At konu kapansın uzatmayakBi dk be sponsir bazi insanlara atma diyor ne yaoacaz simdi
+1 dostAt konu kapansın uzatmayak
Ama haketmeyen insanlar var onları da yazarız hafızamiza. Sen dağıt konuyu kapattırAt konu kapansın uzatmayak
tamam hallederiz kime atıalacaksa sen yaz bana özeldenKral 3 kisoye sen at sana da 200 kalir simdi listeyi topluyum tekrar