- 3,937
- 2,911
- 113
7 lı çete lideri. Milletin emeğine göz koyan tezgahcı bir adam. Sadece çetesine para atarMamoste dediğin adam aynı kişilere para atmaya çalışan 2-3 yancisi olan bir adam
7 lı çete lideri. Milletin emeğine göz koyan tezgahcı bir adam. Sadece çetesine para atarMamoste dediğin adam aynı kişilere para atmaya çalışan 2-3 yancisi olan bir adam
İyi geceler dostNeyse beyler kusura bakmayın herkesin şansı bol olsun şahsen ben hayır sinas dostlara hiçbir zaman 1000 TL'den aşağı para atmamisimdir atmamda o benim karakterim...
Djdjdjdjdj7 lı çete lideri. Milletin emeğine göz koyan tezgahcı bir adam. Sadece çetesine para atar
Neyse dost düzgün efendi insanlar olarak birbirimizi bulduk bunlarla merhabamiz olmaz7 lı çete lideri. Milletin emeğine göz koyan tezgahcı bir adam. Sadece çetesine para atar
Şahsına lafimda yok sinanla muhabbetimde var dediğin gibi o konuda Sinan adamdırTamam dediğini anladım senin neye tepki gösterdiğini haklisindir o açıdan ama şunu diyorum ortada boktan bir rezillik varken bu adam Melek yani
Bende dağıttım sende dağıtmışsın namını duydum ama bir türlü denk gelemedik dost. Kim önce yolunu bulur rol açarsa aklımızda bulunsunNeyse beyler kusura bakmayın herkesin şansı bol olsun şahsen ben hayır sinas dostlara hiçbir zaman 1000 TL'den aşağı para atmamisimdir atmamda o benim karakterim...
Eyvallah hocamŞahsına lafimda yok sinanla muhabbetimde var dediğin gibi o konuda Sinan adamdır
Kesinlikle katılıyorum dostNeyse dost düzgün efendi insanlar olarak birbirimizi bulduk bunlarla merhabamiz olmaz
Kimin zoruna gidecek dost konuş yahu gerçekler ortadaŞaşkınlıkla okuyorum yazışmaları birşey diyeceğim şimdi bazı insanların zoruna gidecek susuyum
Şaşkınlıkla okuyorum yazışmaları birşey diyeceğim şimdi bazı insanların zoruna gidecek susuyum
Kral daha açık daha net anlatGerçek
Hahaha kara reis- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Tebrikler kankaMutlu son
Bravo bize eline sağlık Sinan.Mutlu son
Tebrikler kesene bereketMutlu son
tebriklerMutlu son