- 11,484
- 16,083
- 113
Hayırlı olsun. Yarım saate Kazanç olarak sonuçlanır dağıt milletin parasını uyumadan 😀Sayende agam sen inandin bak sayende 7 kisi 30p kazanacak
Hayırlı olsun. Yarım saate Kazanç olarak sonuçlanır dağıt milletin parasını uyumadan 😀Sayende agam sen inandin bak sayende 7 kisi 30p kazanacak
Helal sana dostDiger 2 dostumuz israrla inanmadi zaten basaramaz deyip giydirmislerdi şimdi ne dusunuyorlar acaba 🤣
DestekteyimDestek altyapı ya iletmıyor mu
Kesenize bereket 🙏Hayırlı olsun. Yarım saate Kazanç olarak sonuçlanır dağıt milletin parasını uyumadan 😀
Uyumam 🤣Hayırlı olsun. Yarım saate Kazanç olarak sonuçlanır dağıt milletin parasını uyumadan 😀
Bence 4. Çeyreği bulmayacakmaç bitimini bulabilir belki
Yine aynısını düşünüyorum değişmedi 300 TL için sana yalakalık mi yapacağız dost hayırdırDiger 2 dostumuz israrla inanmadi zaten basaramaz deyip giydirmislerdi şimdi ne dusunuyorlar acaba 🤣
Estagfurullah ama bu dusmanliginin sebebini hala anlamadim mamoste sizi secmedi ben ne yaptim size laf mi attim sinirini benden cikariyonuzYine aynısını düşünüyorum değişmedi 300 TL için sana yalakalık mi yapacağız dost hayırdır
Mamoste kim dost tanımıyorum ben onuEstagfurullah ama bu dusmanliginin sebebini hala anlamadim mamoste sizi secmedi ben ne yaptim size laf mi attim sinirini benden cikariyonuz
Bos yapiyon dagitim yapmadigim adam neredeyse kalmadi en iyisi uzatmiyak sen yoluna ben yolumaAksmaa kadar rollerden para kazanıp hayatını rollerden geciniyorsun yanlismiyim ? Bugüne kadar forumda bir tane adama faydam mi oldu ? Bir kere dağıtımı yaptin ?
Valla buna bana çıkan ödemeyi bile buna attirdim zorla geçen holi özel oran tutturdu Sinan bey den istekte bulunduk ayriyetten attığım da var bana dedi site göndermiyor iptal ediyor uyku bastırdı uyuyacam ben 😁Aksmaa kadar rollerden para kazanıp hayatını rollerden geciniyorsun yanlismiyim ? Bugüne kadar forumda bir tane adama faydam mi oldu ? Bir kere dağıtımı yaptin ?
Çok da tanınacak bir adam değil dost zaten tanımaMamoste kim dost tanımıyorum ben onu
La boş boş konuşuyor aklı sıra kendini tatmin ediyo. Parayı bulunca ağzı yüzü değişen adamdırYine aynısını düşünüyorum değişmedi 300 TL için sana yalakalık mi yapacağız dost hayırdır
Ben snaa ne düşman olacağım dost ben yanlismi biliyorum ? Sen sürekli rol takip edip günde 5 on tane alıp onunla geçimini saglamiyormusun ? Bugüne kadar forumda bir tane etkinliğin varmı varsa çıkar konuyu at onume ? Forumdaki istisnasız her roling çekiliş konusunda aktif değilmişin ? Bugüne kadar aldığın hiçbir ödülden bir tane forum sakini faydalandımi ?Estagfurullah ama bu dusmanliginin sebebini hala anlamadim mamoste sizi secmedi ben ne yaptim size laf mi attim sinirini benden cikariyonuz