Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sinansrml63 / Kasa 700 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Btas70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,946
2,733
113
maç bitimini bulabilir belki

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,728
37,649
113
Aksmaa kadar rollerden para kazanıp hayatını rollerden geciniyorsun yanlismiyim ? Bugüne kadar forumda bir tane adama faydam mi oldu ? Bir kere dağıtımı yaptin ?

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,626
4,514
113
Aksmaa kadar rollerden para kazanıp hayatını rollerden geciniyorsun yanlismiyim ? Bugüne kadar forumda bir tane adama faydam mi oldu ? Bir kere dağıtımı yaptin ?
Valla buna bana çıkan ödemeyi bile buna attirdim zorla geçen holi özel oran tutturdu Sinan bey den istekte bulunduk ayriyetten attığım da var bana dedi site göndermiyor iptal ediyor uyku bastırdı uyuyacam ben 😁

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,728
37,649
113
Estagfurullah ama bu dusmanliginin sebebini hala anlamadim mamoste sizi secmedi ben ne yaptim size laf mi attim sinirini benden cikariyonuz
Ben snaa ne düşman olacağım dost ben yanlismi biliyorum ? Sen sürekli rol takip edip günde 5 on tane alıp onunla geçimini saglamiyormusun ? Bugüne kadar forumda bir tane etkinliğin varmı varsa çıkar konuyu at onume ? Forumdaki istisnasız her roling çekiliş konusunda aktif değilmişin ? Bugüne kadar aldığın hiçbir ödülden bir tane forum sakini faydalandımi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...