- 11,913
- 17,488
- 113
Ben müdahale edersem o listenin yarisi ödül alamaz o yüzden karışmadim ortalık 56 olur😀mulayım haksızlık gorunce mudahale ederdı 18k senı bozdu![]()
Ben müdahale edersem o listenin yarisi ödül alamaz o yüzden karışmadim ortalık 56 olur😀mulayım haksızlık gorunce mudahale ederdı 18k senı bozdu![]()
sıkıntı yok sınanım bolsansMerak etme cogu bitik sana atsam seni kullanmak icin atmam
Yine elli altı bu sinan.nasil. müdür 😂😂Ben müdahale edersem o listenin yarisi ödül alamaz o yüzden karışmadim ortalık 56 olur😀
saglık olsunBen müdahale edersem o listenin yarisi ödül alamaz o yüzden karışmadim ortalık 56 olur😀
yok galiba dost 2. ci dağıtımcı dahaKimse cevap vermiyor ikinci dağıtımcı kim
Beyni yandı çocuğun 😀Yine elli altı bu sinan.nasil. müdür 😂😂
buraya at@sinansrml63 @qguzh4nn0 kime atacam kral IBAN
Tecrübeli bide forumda 😂😂Beyni yandı çocuğun 😀
haksızlık gorunce bızde susarız kankaTecrübeli bide forumda 😂😂
Bekle Sinan soler birazdan bı sakin olun la@sinansrml63 @qguzh4nn0 kime atacam kral IBAN
@Metings1905 IBAN atıyorum@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@Kurtaran
@bedof34
@Pikaçuu
@Beeinvaan
@Metings1905
@Metings1905 eklendi unuttum onu dagitimi da o yapacak 16 kisi odul vermis olduk
Bana yok mu Sinanim kesene bereket 😂@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@Kurtaran
@bedof34
@Pikaçuu
@Beeinvaan
@Metings1905
@Metings1905 eklendi unuttum onu dagitimi da o yapacak 16 kisi odul vermis olduk
Kral @Muroo1988 de listede yok onun yerine diğer Muro girmiş listeyesıkıntı yok sınanım bolsans
Ortalık karışık tek kurşuna gitmeyeyimBekle Sinan soler birazdan bı sakin olun la
tamamdır iban atıyoruz metin'e@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@Kurtaran
@bedof34
@Pikaçuu
@Beeinvaan
@Metings1905