- 31,605
- 23,310
- 113
Benı almamıa adam gıbı adamlistede bir ben yokum
Benı almamıa adam gıbı adamlistede bir ben yokum
Benım ıban vardı sende halledersın
Teşekkürler dost 🙏 kesene bereketListe
@ygt4343
@hkmtgnl
@bella
@BySwigger
@Deadlong
@Enişte
@Kurtaran
@Barrios
@bedof34
@murobaşkan
@Pikaçuu
@KingPanther
@Beeinvaan
@SnakeEyes
@qguzh4nn0
15 kisi 15x270 yani 4050 tl dagitiyom kimsenin gonlu kalmasin ayriyetten 3k daha dagittim onceki yaddimci olan gizli sponsorlara 7k cikiyor benden yeter dm yazmayin
Dagitimcinin biri @qguzh4nn0 2 dagitimci daha lazim listede
ben birşey yapmadım hocam takip ettikHocam emeğine sağlik sayende akşam akşam bir heyecan yasadik
@sinansrml63 @Mülayim6060 bu arkadas nasıl gırdı ben gıremedımTeşekkürler dost 🙏 kesene bereket
Üstüne verecekli çıkacak birdeSenin yüzünden ne hale geldi adam gördün mü mülayim
Sen çok değişik bir adamsın gerçektenBenı almamıa adam gıbı adam
Senle birlikte 8 kisi mi bu
Bem ödül dağıtımina karışmıyorum onu sinan a sor 🙂@sinansrml63 @Mülayim6060 bu arkadas nasıl gırdı ben gıremedımtek mesajı sınan benı gor sınanda gormus
ayıp metinim@sinansrml63 @Mülayim6060 bu arkadas nasıl gırdı ben gıremedımtek mesajı sınan benı gor sınanda gormus
Ben kime atacam ibanSenle birlikte 8 kisi mi bu
Evet birakicam bak smdi su dmne baksana laaa uangin yerine cebridin yine şu dgaitim işini heeeSenle birlikte 8 kisi mi bu
yok bende ıstemıyorum olayı gorun dedım adam sadece sınan benı gor demıs adamı lısteye almısBem ödül dağıtımina karışmıyorum onu sinan a sor 🙂
Mülayim Sinan bu gece senin yüzünden canına kıyarsa 18k yı yemede yarın tavuk pilav ayran dağıtırsın hayrınaÜstüne verecekli çıkacak birde
ılgınc geldı parasını sıkem kardesayıp metinim
Kankasidir belki . İnisiyatif kullanılmis sinansrlmsrlmslrlssi😀yok bende ıstemıyorum olayı gorun dedım adam sadece sınan benı gor demıs adamı lısteye almıs