- 31,597
- 23,306
- 113
adammm ilerıye yatırırım yapıyorKankasidir belki . İnisiyatif kullanılmis sinansrlmsrlmslrlssi😀
adammm ilerıye yatırırım yapıyorKankasidir belki . İnisiyatif kullanılmis sinansrlmsrlmslrlssi😀
ulan hakkımız yenmıs bırınızde bsey demıyorsunuzOrtak kasa yapan varmı
Kral o beni gör diyenlerin çoğu zamanında Sinan ı gormuslerdir yoksa niye durduk yere listeye alsın vardır bir bildigiyok bende ıstemıyorum olayı gorun dedım adam sadece sınan benı gor demıs adamı lısteye almıs
Sen yokmusunulan hakkımız yenmıs bırınızde bsey demıyorsunuz
@Muroo1988 +1Ortak kasa yapan varmı
18 k rol ödülü attı bana .gönlü zengin adam işteMülayim aldı 18 i çekirdek kola yapıyor konuya bakıp bütün cefayı Sinan çeksin
Mülayim sen ufaktan geç bakalım yeni konuya bedavadan izledin konuyu18 k rol ödülü attı bana .gönlü zengin adam işte
mulayım haksızlık gorunce mudahale ederdı 18k senı bozdu18 k rol ödülü attı bana .gönlü zengin adam işte
Pp çok güzel knkKusura bakma orada düzgün adam da vardı düzgün olmayan adam da vardı iyi oldu bana sorarsan dananın kuyruğu bir yere kadar
Merak etme cogu bitik sana atsam seni kullanmak icin atmam@sinansrml63 ilerıye yatıırım yapayım dıye kac kısıyı aldın lısteye![]()