- 14,974
- 11,320
- 113
Solana short açtım 15x bol şanslar umarım buradan düşer biraz
111k usdye gerilemmesi lazım btcnin çok şiştiAynen bende boxer açtım
Donsuz girdimAynen bende boxer açtım
Hiç anlamıyom şu long short olayından inş kazanırsınDevam nolur
Sağolasın kanka kumar gibi düşün tahmin yapıyorsun işteHiç anlamıyom şu long short olayından inş kazanırsın
Bol şanslar kankamSağolasın kanka kumar gibi düşün tahmin yapıyorsun işte
😁😁😁😁Solana short açtım 15x bol şanslar umarım buradan düşer biraz
Bol şans gram anlamam ama bir gün senden ders almak isterim biraz merak var bunlara tabi bulaşma diyeceksin ama biz en beterine bulaşmışız bundan ne olacak bir kez daha batarız en fazla.Pythona da long açtım bakalım nasıl bir serüven bizi bekliyor
Reis şöyle düşün maç tahmini Arıcak yada yicek gibi ama bu daha riskli bağımlılık yapıyor kazanıcam ha buser ha bu sefer diye diye para direk eriyor biz abimle 2020 senesinde dolar 11 TL iken 9 bin dolarlık işlem açdık ve 1 gecede 16x yapdı biz devam ettim ve toplam para 200 k dolar oldu abim benden habersiz uzun vadeli Coin aldı 200 bin dolarlık Coin şuan 1000 dolar değerine düştü yani analiz lerin olsun grafikler olsun anlamıyorsan hiç bulaşma benim abime 200 o yaptım kendi yapmak istedi ben yapma dedim etme dedim benimde 100 ki param var orda çünkü bana tamam dedi ama malesef giden benim 100k dolar oldu onunkine acımıyorum bileBol şans gram anlamam ama bir gün senden ders almak isterim biraz merak var bunlara tabi bulaşma diyeceksin ama biz en beterine bulaşmışız bundan ne olacak bir kez daha batarız en fazla.
Çok geçmiş olsun bilgiler için teşekkür ettim. Askerdeyken başımızdaki astsubay da bu short long işini yapıyordu bir gecede 100k 200k bırakıyordu bir keresinde kankisi diğer astsubay 700k batırdı arabayı falan sattı sıkıntı iş tabi ama dünyanın en zevkli mevzularından biri olabilir bu coin mevzusu.Reis şöyle düşün maç tahmini Arıcak yada yicek gibi ama bu daha riskli bağımlılık yapıyor kazanıcam ha buser ha bu sefer diye diye para direk eriyor biz abimle 2020 senesinde dolar 11 TL iken 9 bin dolarlık işlem açdık ve 1 gecede 16x yapdı biz devam ettim ve toplam para 200 k dolar oldu abim benden habersiz uzun vadeli Coin aldı 200 bin dolarlık Coin şuan 1000 dolar değerine düştü yani analiz lerin olsun grafikler olsun anlamıyorsan hiç bulaşma benim abime 200 o yaptım kendi yapmak istedi ben yapma dedim etme dedim benimde 100 ki param var orda çünkü bana tamam dedi ama malesef giden benim 100k dolar oldu onunkine acımıyorum bile
Hangi coin bu luna mıVe tam 5 senedir çıkmasını bekliyoruz ama maalesef çıkmıyor çünki 6 sıfır sildi Coin