Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Short

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
btc dominansı düşüşe geçmiş ama sıkıntı

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
484
83
Bol şans gram anlamam ama bir gün senden ders almak isterim biraz merak var bunlara tabi bulaşma diyeceksin ama biz en beterine bulaşmışız bundan ne olacak bir kez daha batarız en fazla.
Reis şöyle düşün maç tahmini Arıcak yada yicek gibi ama bu daha riskli bağımlılık yapıyor kazanıcam ha buser ha bu sefer diye diye para direk eriyor biz abimle 2020 senesinde dolar 11 TL iken 9 bin dolarlık işlem açdık ve 1 gecede 16x yapdı biz devam ettim ve toplam para 200 k dolar oldu abim benden habersiz uzun vadeli Coin aldı 200 bin dolarlık Coin şuan 1000 dolar değerine düştü yani analiz lerin olsun grafikler olsun anlamıyorsan hiç bulaşma benim abime 200 o yaptım kendi yapmak istedi ben yapma dedim etme dedim benimde 100 ki param var orda çünkü bana tamam dedi ama malesef giden benim 100k dolar oldu onunkine acımıyorum bile

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
484
83
Ve tam 5 senedir çıkmasını bekliyoruz ama maalesef çıkmıyor çünki 6 sıfır sildi Coin

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Reis şöyle düşün maç tahmini Arıcak yada yicek gibi ama bu daha riskli bağımlılık yapıyor kazanıcam ha buser ha bu sefer diye diye para direk eriyor biz abimle 2020 senesinde dolar 11 TL iken 9 bin dolarlık işlem açdık ve 1 gecede 16x yapdı biz devam ettim ve toplam para 200 k dolar oldu abim benden habersiz uzun vadeli Coin aldı 200 bin dolarlık Coin şuan 1000 dolar değerine düştü yani analiz lerin olsun grafikler olsun anlamıyorsan hiç bulaşma benim abime 200 o yaptım kendi yapmak istedi ben yapma dedim etme dedim benimde 100 ki param var orda çünkü bana tamam dedi ama malesef giden benim 100k dolar oldu onunkine acımıyorum bile
Çok geçmiş olsun bilgiler için teşekkür ettim. Askerdeyken başımızdaki astsubay da bu short long işini yapıyordu bir gecede 100k 200k bırakıyordu bir keresinde kankisi diğer astsubay 700k batırdı arabayı falan sattı sıkıntı iş tabi ama dünyanın en zevkli mevzularından biri olabilir bu coin mevzusu.

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
484
83
O Coin çıkması için BTC dominance diplerde BTC diplerde eth diplerde olması gerekiyor ve yapay zekanın ileri seviyode olması gerekiyorku 200 k kurtlarım 5 senedir 100 ki nın hayalini kuruyorum çıkdı çıkıcal diye o yüzden bakma bile bakmıyorum 5 senediede abimle konusmuyorum