Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Short

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,775
517
113
Çok geçmiş olsun bilgiler için teşekkür ettim. Askerdeyken başımızdaki astsubay da bu short long işini yapıyordu bir gecede 100k 200k bırakıyordu bir keresinde kankisi diğer astsubay 700k batırdı arabayı falan sattı sıkıntı iş tabi ama dünyanın en zevkli mevzularından biri olabilir bu coin mevzusu.
Eve grafik dersleri analizleri güncel haberleri takip edersen herşey tıkırında ama bi an göz kaçamağı malesef lose

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,775
517
113
Ben 200 k $ dan bahsediyorum kanka 700 k bişi değil 😂😂

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Kanka 50k ile ınj aevo tia aldım 1 ay önce 18k kar ettirdi risksiz coinler yani altın gibi düşün ama şuan yaptığım kaldıraç kumardan farksız
Ben de tam onu diyecektim uzun vadede bence patlama şansın yok çok extrem birşey olmadıkça üstüne az da olsa koyuyor tebrikler.

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,775
517
113
Hiç unutmam sene 2023 Kale seramik borsaya hisse senedi halka arz oldu aldım sonra tavan bozdu 50 k lık aldım ozaman ve 50 k oldu 200 k direk bozdum salak gibi 1 ay daha sabretseydim iyi bir araba parası çıkıcakdı ama sabır varsçya sabır

BananaŞakir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
116
43
Bol şans gram anlamam ama bir gün senden ders almak isterim biraz merak var bunlara tabi bulaşma diyeceksin ama biz en beterine bulaşmışız bundan ne olacak bir kez daha batarız en fazla.
babamin 5 yil once hirs yapip 4 m tl kaybettigi lanet kumarimsi seydir. hirs yapiyorsan sakın girme, istersen hic para yatirmadan deneme amacli girebilirsin bu işe. kcex diye bi uygulama var bedava 80-100 dolar veriyo kâr yaptikca paran senin oluyo ben oyle 9-10k almistim

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
babamin 5 yil once hirs yapip 4 m tl kaybettigi lanet kumarimsi seydir. hirs yapiyorsan sakın girme, istersen hic para yatirmadan deneme amacli girebilirsin bu işe. kcex diye bi uygulama var bedava 80-100 dolar veriyo kâr yaptikca paran senin oluyo ben oyle 9-10k almistim
Geçmiş olsun. Bahsettiğin bonusları birkaç defa denedim ben de biraz kâr etmiştim ama cepten hiç denemedim önce detaylı bir araştırma yapmak gerek yoksa tepe takla olmak kaçınılmaz.