- 4,450
- 3,943
- 113
Nereye gidiyorsun dost aktif roll açan birini seçmek gerekiyordu.Neyse dost kazancin daim olsun ben kacar iyi aksamlar @Shooter34![]()
Nereye gidiyorsun dost aktif roll açan birini seçmek gerekiyordu.Neyse dost kazancin daim olsun ben kacar iyi aksamlar @Shooter34![]()
Dost valla o kadar yogun ki isler yogun bakimda çalışıyorum ama yoğun bakım oldugu su 1 ayda daha iyi anladim diyebilirimSana sözümüz var dedik uğradığın yok gelsen sana roll açtırıcam zaten bir sonraki rollüm başarılı olursa sen açarsın
Hacim kimseye axtirmayacaksan ben açayım yatağa uzanmış seni bekliyorumNereye gidiyorsun dost aktif roll açan birini seçmek gerekiyordu.
Liste bu çekim gelince Rıdvan ile paylaşım yapacağım rolü belirler başarılı olursa dağıtım yapılır
Rifvan acicakkim yapıyor rollu
Dost @Gfbridvan1907 açicak isteNereye gidiyorsun dost aktif roll açan birini seçmek gerekiyordu.
Shoter 2 ödül almayalım diye Bu nu keyfi takip etmiştim de diğer rolün dağıtımı yapıldı mi.Liste bu çekim gelince Rıdvan ile paylaşım yapacağım rolü belirler başarılı olursa dağıtım yapılır
1. Rol başarılı olunca bunu keyfi takip etmiştim. Diğer rolün ödülleri dağıtıldı mı acabaListe bu çekim gelince Rıdvan ile paylaşım yapacağım rolü belirler başarılı olursa dağıtım yapılır
Gönderim yaptım roll de görüşürüzListe bu çekim gelince Rıdvan ile paylaşım yapacağım rolü belirler başarılı olursa dağıtım yapılır
Sen devam etcen miGönderdim yaptım roll de görüşürüz
Mola vericem biraz iflahım kurudu ama bu roll de 3 lira kar yazdı o yüzden bir tur daha olabilirSen devam etcen mi![]()
Dur la az motorun soğusunMola vericem biraz iflahım kurudu ama bu roll de 3 lira kar yazdı o yüzden bir tur daha olabilir
Doğru söze ne denir 🤣Dur la az motorun soğusun
Tamamdır dostMola vericem biraz iflahım kurudu ama bu roll de 3 lira kar yazdı o yüzden bir tur daha olabilir
Kardeş 2 rolünü takip ettim. Parasında değilim de. Beni neden liste dışına attın. Katılmamı istemiyorsan baştan söylersen katılmayabilirim.Mola vericem biraz iflahım kurudu ama bu roll de 3 lira kar yazdı o yüzden bir tur daha olabilir
Tebrikler dostDoğru söze ne denir 🤣
Sağol dost..Tebrikler dost