- 5,126
- 2,173
- 113
Yakinda acmadim sadeceAranızda aktif roll açan kim var ona verelim vermeden önce burdan liste yapalım başarılı olursa kimlerle paylaşıcağına dair
Yakinda acmadim sadeceAranızda aktif roll açan kim var ona verelim vermeden önce burdan liste yapalım başarılı olursa kimlerle paylaşıcağına dair
benim aktifliğim varAranızda aktif roll açan kim var ona verelim vermeden önce burdan liste yapalım başarılı olursa kimlerle paylaşıcağına dair
beni bilen bilir ben para oldukca surklı acıyorumAranızda aktif roll açan kim var ona verelim vermeden önce burdan liste yapalım başarılı olursa kimlerle paylaşıcağına dair
Sen ödül alıcaksın zatendost her türlü başarılı olunursaBasindan beri takipteyim zaten bilindik birisi yapsin 😄
Bence deKanka sen seç direk konu kapansın herkes illa ki yapmıştır rolling
Tamamdır dost@Gfbridvan1907 bro takip edenlerin listesini yaz buraya ben sana atayım başarılı olursan o arkadaşlara dağıt
Ridvan takip ettiyse yakında baya rolü var onun harici peast de arada açıyor dost benim gorduklerim isine karismak gibi olmasin@Gfbridvan1907 bro takip edenlerin listesini yaz buraya ben sana atayım başarılı olursam o arkadaşlara dağıt
Estağfurullah sağol bilgi için dostRidvan takip ettiyse yakında baya rolü var onun harici peast de arada açıyor dost benim gorduklerim isine karismak gibi olmasin
dedıgım gıbı para oldukca acmaya calısıyomRidvan takip ettiyse yakında baya rolü var onun harici peast de arada açıyor dost benim gorduklerim isine karismak gibi olmasin
Geldi mi gol 32 de falan gitmiştim@Gfbridvan1907 bro takip edenlerin listesini yaz buraya ben sana atayım başarılı olursan o arkadaşlara dağıt
Sende rol ac takip edicem getiricem.benEstağfurullah sağol bilgi için dost
Sana sözümüz var dedik uğradığın yok gelsen sana roll açtırıcam zaten bir sonraki rollüm başarılı olursa sen açarsınSende rol ac takip edicem getiricem.ben![]()