- 9,846
- 3,316
- 113
sorun yokÇekim verdim dost sizi de beklettim sinir küpüyüm
sorun yokÇekim verdim dost sizi de beklettim sinir küpüyüm
Padişahhangi site bu
Sakin ol yoksa elindeki de giderÇekim verdim dost sizi de beklettim sinir küpüyüm
paypaydan oyna reis paypayda cok sorun olmuyor dıye bılıyorum herbetco oylemı bılmıyom amaPadişah
Paylaşır onu sikinti olmazRollcüyü nasıl seçicez zaten rollcü başarılı olursa buradaki takip edenlerle paylaşır
sana kalmış reis sen karar verRollcüyü nasıl seçicez zaten rollcü başarılı olursa buradaki takip edenlerle paylaşır
Talibim demistim dost 😅Rollcüyü nasıl seçicez zaten rollcü başarılı olursa buradaki takip edenlerle paylaşır
Ya bro bu betcolar birbirine beni mi fişekledi bilmiyorum betcio paypay harici hepsi limit getirmiş basketimepaypaydan oyna reis paypayda cok sorun olmuyor dıye bılıyorum herbetco oylemı bılmıyom ama
ben yapmak isterim başkan uygunsaRollcüyü nasıl seçicez zaten rollcü başarılı olursa buradaki takip edenlerle paylaşır
HarbidenPadişah da limit koyuyorsa nerden oyncz aw
ben paypay buraya sponsor oldugundan berı paypaydan oynuyorum buzhokeyı harıc hıc sıkıntı cıkarmıyor kayıp bonusuda guzel verıyorYa bro bu betcolar birbirine beni mi fişekleri bilmiyorum betcio paypay harici hepsi limit getirmiş basketime
Benimde bir tek paypayda açık limitlerimYa bro bu betcolar birbirine beni mi fişekledi bilmiyorum betcio paypay harici hepsi limit getirmiş basketime
Görevi devralayim mi dost ?Ya bro bu betcolar birbirine beni mi fişekledi bilmiyorum betcio paypay harici hepsi limit getirmiş basketime
Benim yapmisligim var dostAranızda aktif roll açan kim var ona verelim vermeden önce burdan liste yapalım başarılı olursa kimlerle paylaşıcağına dair