- 2,186
- 1,646
- 113
kuru 2:58
Ben şahidim sen rolü takip ettinYav para lazim muhabette cevirmeyin konuyu dostumuz basarili olsun kendi aranizda halledin. Mesajlarimiz araya kayniyor az takip etmis gozukmeyelim
Günaydın fenerli dostBen seni destekliyorum dost
@Shooter34 cevap vermene gerek yok , gözünden kaçmasın. sana olan son mesajımdır. o gün seni desteklemediler bana karşı kösteklediler. senin yaşına verdim sesimi çıkarmadım üstelik haklıydın ama o edilen küfürler hakaretler olaylar ve senin yazdıkların işte şimdi senin yaşadıkların.yapmadınız mı20 li yaşlarındasın kanın kaynıyor dm'den yazdıkların duruyor. sana ek olarak bir bilgi vereyim seni muhattap almıyorumda olaylar nasıl ordan oraya farklılık gösteriyor görüyorsundur, zamanın zamanında bende sana parayı verecektim ss'lerde vardı.ana bacı coluk cocuk kayanlar oldu,
şimdi anladın mı kardeş kimsenin ağzı çuval değilki dikesin.
sana hayatında bol şanslar diliyorum.
@Shooter34
Onun vukuati çok bro be 😁 onunla konusu ak bişey yokmuş bende sonradan öğrendim.para işleri çok boş işler kardeşim bak ben 1 ay önce burda 10 günde 100k para dağıttım belki 50 kişiye para attım bazılarına 5 kez 6 kez para attım 1 aydan beri param var sans parası atayım diyen 1 2 kişi öldü sadece diyeceğim şuki para işleri boş işler bugün var yarın yok.ben o alikemallede geçen atistim pek aramızda yok ama konuyu tatlıya baglasaniz 2niz içinde iyi olurdu.neyse herşey gönlünüzce olsun iyi aksamlarLazistana da böyle konuşsaydınız keşke neyse role devam
Dur dost zarar deme 4 saattir takipteyizÇok attı laleler zora girdik bakalım ama nazar derim kârdan zarar oluruz bu akşam.
Sen o gün haksizdin net bir şekilde başkasının parasını kumarda kaybettin ortadan kayboldun o günde haksizdin bugünde hakssizssin adam değilsin diyeceğim de herkes biliyor zaten sende dahil@Shooter34 cevap vermene gerek yok , gözünden kaçmasın. sana olan son mesajımdır. o gün seni desteklemediler bana karşı kösteklediler. senin yaşına verdim sesimi çıkarmadım üstelik haklıydın ama o edilen küfürler hakaretler olaylar ve senin yazdıkların işte şimdi senin yaşadıkların.
tekrar yazıyorum senin emeğinle ne şartlarda çalıştığını biliyorum allaha emanet ol hayatında bol şanslar.
dostlar konuyu kirlettik herkesten özür hepinize ayrı ayrı bol şanslar.
Günaydın Beşiktaşli dostumGünaydın fenerli dost
Helal dost 100k dagittiysan 1m para yedin bu forumdan sanada bol sansOnun vukuati çok bro be 😁 onunla konusu ak bişey yokmuş bende sonradan öğrendim.para işleri çok boş işler kardeşim bak ben 1 ay önce burda 10 günde 100k para dağıttım belki 50 kişiye para attım bazılarına 5 kez 6 kez para attım 1 aydan beri param var sans parası atayım diyen 1 2 kişi öldü sadece diyeceğim şuki para işleri boş işler bugün var yarın yok.ben o alikemallede geçen atistim pek aramızda yok ama konuyu tatlıya baglasaniz 2niz içinde iyi olurdu.neyse herşey gönlünüzce olsun iyi aksamlar
Tatlıya bağlanmasına gerek yok bence aldığı parayı hakkı olanı versin sonra daha selamlaşmasınlar önemli değil ama hırsızlık başka mevzu bile isteye atmıyorsa bu hırsızlıktır.Onun vukuati çok bro be 😁 onunla konusu ak bişey yokmuş bende sonradan öğrendim.para işleri çok boş işler kardeşim bak ben 1 ay önce burda 10 günde 100k para dağıttım belki 50 kişiye para attım bazılarına 5 kez 6 kez para attım 1 aydan beri param var sans parası atayım diyen 1 2 kişi öldü sadece diyeceğim şuki para işleri boş işler bugün var yarın yok.ben o alikemallede geçen atistim pek aramızda yok ama konuyu tatlıya baglasaniz 2niz içinde iyi olurdu.neyse herşey gönlünüzce olsun iyi aksamlar
Seni de destekliyorum dostSen o gün haksizdin net bir şekilde başkasının parasını kumarda kaybettin ortadan kayboldun o günde haksizdin bugünde hakssizssin adam değilsin diyeceğim de herkes biliyor zaten sende dahil![]()