- 17,455
- 14,970
- 113
Yav para lazim muhabette cevirmeyin konuyu dostumuz basarili olsun kendi aranizda halledin. Mesajlarimiz araya kayniyor az takip etmis gozukmeyelim
Ne kdrdi miktar?bak sana kısa bı mevzu anlatayım benzeri banada oldu benimde borcum vardı darliyordu beni durumumu izah ettim ama o agresif davrandı anlayış göstermedi bana gider yaptı parayida istemedi ama ben elime ilk para geçtiğinde ibanina attım parasını o istemediği halde hakkı kalmasin bı şekilde senden çıkar emin ol bu dünyada garip bı adalet sistemi var.sana yakışan geri atmaktır bence geri at olay çözülsün yoksa külliyen hırsız olarak kalırsın.ben kararına karışmam sadece fikrimi söyledim.belliki oda zorda darda kalmış parası olsa seni darlamazdi.gerisini sen bilirsin ben ark olarak fikrimi paylaştım.Dost beni tanıyorsun evet vardı muhabbet ama çocuk cebimde kuruş yokken beni tehdit etmeye başladı falan sövdü saydı herkesi dmye topladı ana bacı girdiler bende muhattap olmuyorum sen beni tanıyorsun
yapmadınız mıBana tehdit geldi ana bacı muhabbeti oldu fark bu biz sana kötü birşey yapmadık.
2 aydir issiz adamin benden cok parasi vardir dost oyle vahim durumlarZararlı çıkarsın dost o topa girme 2 aydır işsizim ben![]()
Bol şans kank sanada ne diyimYav para lazim muhabette cevirmeyin konuyu dostumuz basarili olsun kendi aranizda halledin. Mesajlarimiz araya kayniyor az takip etmis gozukmeyelim
Söyledim kör değilsen.senle benim aramdaki farkı söyle. olay çok tanıdık geldi de
gönder gelsin broomİlk adım başarılı 2ye geçelim dostlar..
Gecelim dostİlk adım başarılı 2ye geçelim dostlar..
Lazistana da böyle konuşsaydınız keşke neyse role devamNe kdrdi miktar?bak sana kısa bı mevzu anlatayım benzeri banada oldu benimde borcum vardı darliyordu beni durumumu izah ettim ama o agresif davrandı anlayış göstermedi bana gider yaptı parayida istemedi ama ben elime ilk para geçtiğinde ibanina attım parasını o istemediği halde hakkı kalmasin bı şekilde senden çıkar emin ol bu dünyada garip bı adalet sistemi var.sana yakışan geri atmaktır bence geri at olay çözülsün yoksa külliyen hırsız olarak kalırsın.ben kararına karışmam sadece fikrimi söyledim.belliki oda zorda darda kalmış parası olsa seni darlamazdi.gerisini sen bilirsin ben ark olarak fikrimi paylaştım.
Umarım toparlariz dost sen buyuk oyuncusun bizim bir ayligimizi tek spinde far atan adamsın2 aydir issiz adamin benden cok parasi vardir dost oyle vahim durumlar
bol şanslar bunuda getireyimKamerun u 19 basket ilk ler 41.5 alt
Bol şans dostKamerun u 19 basket ilk ler 41.5 alt
Atmaz kank onun tadını aldı belki daha önceden de yapmıştır kumarcı adam yalancı olur en başta ya bonus var 250 at da çekelim ya kupon yaptım gelsin söz atıcam ya öyle ya böyle ömrü hayatımda hiç yapmadım çok şükür yapmam da kimseyi de o duruma düşürmesin Allah çocuk engellendi konudan şimdi yazamıyor edemiyor at koşturur anama sövdüler onu ettiler bunu ettiler der hadi onlar küfür ederek haksız sen nispet yapar gibi 2 k roll açıyosun burda çocuğun parası yok yalanla aldığın için parayı o küfürleri yedin belki deNe kdrdi miktar?bak sana kısa bı mevzu anlatayım benzeri banada oldu benimde borcum vardı darliyordu beni durumumu izah ettim ama o agresif davrandı anlayış göstermedi bana gider yaptı parayida istemedi ama ben elime ilk para geçtiğinde ibanina attım parasını o istemediği halde hakkı kalmasin bı şekilde senden çıkar emin ol bu dünyada garip bı adalet sistemi var.sana yakışan geri atmaktır bence geri at olay çözülsün yoksa külliyen hırsız olarak kalırsın.ben kararına karışmam sadece fikrimi söyledim.belliki oda zorda darda kalmış parası olsa seni darlamazdi.gerisini sen bilirsin ben ark olarak fikrimi paylaştım.
Ben seni destekliyorum dostLazistana da böyle konuşsaydınız keşke neyse role devam