Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 2k Hedef 2-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Yav para lazim muhabette cevirmeyin konuyu dostumuz basarili olsun kendi aranizda halledin. Mesajlarimiz araya kayniyor az takip etmis gozukmeyelim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Dost beni tanıyorsun evet vardı muhabbet ama çocuk cebimde kuruş yokken beni tehdit etmeye başladı falan sövdü saydı herkesi dmye topladı ana bacı girdiler bende muhattap olmuyorum sen beni tanıyorsun
Ne kdrdi miktar?bak sana kısa bı mevzu anlatayım benzeri banada oldu benimde borcum vardı darliyordu beni durumumu izah ettim ama o agresif davrandı anlayış göstermedi bana gider yaptı parayida istemedi ama ben elime ilk para geçtiğinde ibanina attım parasını o istemediği halde hakkı kalmasin bı şekilde senden çıkar emin ol bu dünyada garip bı adalet sistemi var.sana yakışan geri atmaktır bence geri at olay çözülsün yoksa külliyen hırsız olarak kalırsın.ben kararına karışmam sadece fikrimi söyledim.belliki oda zorda darda kalmış parası olsa seni darlamazdi.gerisini sen bilirsin ben ark olarak fikrimi paylaştım.

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,581
5,840
113
Bana tehdit geldi ana bacı muhabbeti oldu fark bu biz sana kötü birşey yapmadık.
yapmadınız mı :D 20 li yaşlarındasın kanın kaynıyor dm'den yazdıkların duruyor. sana ek olarak bir bilgi vereyim seni muhattap almıyorumda olaylar nasıl ordan oraya farklılık gösteriyor görüyorsundur, zamanın zamanında bende sana parayı verecektim ss'lerde vardı.ana bacı coluk cocuk kayanlar oldu,
şimdi anladın mı kardeş kimsenin ağzı çuval değilki dikesin.
sana hayatında bol şanslar diliyorum.
@Shooter34

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Ne kdrdi miktar?bak sana kısa bı mevzu anlatayım benzeri banada oldu benimde borcum vardı darliyordu beni durumumu izah ettim ama o agresif davrandı anlayış göstermedi bana gider yaptı parayida istemedi ama ben elime ilk para geçtiğinde ibanina attım parasını o istemediği halde hakkı kalmasin bı şekilde senden çıkar emin ol bu dünyada garip bı adalet sistemi var.sana yakışan geri atmaktır bence geri at olay çözülsün yoksa külliyen hırsız olarak kalırsın.ben kararına karışmam sadece fikrimi söyledim.belliki oda zorda darda kalmış parası olsa seni darlamazdi.gerisini sen bilirsin ben ark olarak fikrimi paylaştım.
Lazistana da böyle konuşsaydınız keşke neyse role devam

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,166
3,860
113
Atmaz kank onun tadını aldı belki daha önceden de yapmıştır kumarcı adam yalancı olur en başta ya bonus var 250 at da çekelim ya kupon yaptım gelsin söz atıcam ya öyle ya böyle ömrü hayatımda hiç yapmadım çok şükür yapmam da kimseyi de o duruma düşürmesin Allah çocuk engellendi konudan şimdi yazamıyor edemiyor at koşturur anama sövdüler onu ettiler bunu ettiler der hadi onlar küfür ederek haksız sen nispet yapar gibi 2 k roll açıyosun burda çocuğun parası yok yalanla aldığın için parayı o küfürleri yedin belki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...