Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 2k Hedef 2-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,484
5,617
113
yapmadınız mı :D 20 li yaşlarındasın kanın kaynıyor dm'den yazdıkların duruyor. sana ek olarak bir bilgi vereyim seni muhattap almıyorumda olaylar nasıl ordan oraya farklılık gösteriyor görüyorsundur, zamanın zamanında bende sana parayı verecektim ss'lerde vardı.ana bacı coluk cocuk kayanlar oldu,
şimdi anladın mı kardeş kimsenin ağzı çuval değilki dikesin.
sana hayatında bol şanslar diliyorum.
@Shooter34
@Shooter34 cevap vermene gerek yok , gözünden kaçmasın. sana olan son mesajımdır. o gün seni desteklemediler bana karşı kösteklediler. senin yaşına verdim sesimi çıkarmadım üstelik haklıydın ama o edilen küfürler hakaretler olaylar ve senin yazdıkların işte şimdi senin yaşadıkların.
tekrar yazıyorum senin emeğinle ne şartlarda çalıştığını biliyorum allaha emanet ol hayatında bol şanslar.
dostlar konuyu kirlettik herkesten özür hepinize ayrı ayrı bol şanslar.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Çok attı laleler zora girdik bakalım ama nazar derim kârdan zarar oluruz bu akşam.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Lazistana da böyle konuşsaydınız keşke neyse role devam
Onun vukuati çok bro be 😁 onunla konusu ak bişey yokmuş bende sonradan öğrendim.para işleri çok boş işler kardeşim bak ben 1 ay önce burda 10 günde 100k para dağıttım belki 50 kişiye para attım bazılarına 5 kez 6 kez para attım 1 aydan beri param var sans parası atayım diyen 1 2 kişi öldü sadece diyeceğim şuki para işleri boş işler bugün var yarın yok.ben o alikemallede geçen atistim pek aramızda yok ama konuyu tatlıya baglasaniz 2niz içinde iyi olurdu.neyse herşey gönlünüzce olsun iyi aksamlar

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Kamerunfan da bu kadar sayı yemezsin yani

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,359
38,169
113
@Shooter34 cevap vermene gerek yok , gözünden kaçmasın. sana olan son mesajımdır. o gün seni desteklemediler bana karşı kösteklediler. senin yaşına verdim sesimi çıkarmadım üstelik haklıydın ama o edilen küfürler hakaretler olaylar ve senin yazdıkların işte şimdi senin yaşadıkların.
tekrar yazıyorum senin emeğinle ne şartlarda çalıştığını biliyorum allaha emanet ol hayatında bol şanslar.
dostlar konuyu kirlettik herkesten özür hepinize ayrı ayrı bol şanslar.
Sen o gün haksizdin net bir şekilde başkasının parasını kumarda kaybettin ortadan kayboldun o günde haksizdin bugünde hakssizssin adam değilsin diyeceğim de herkes biliyor zaten sende dahil :)

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Onun vukuati çok bro be 😁 onunla konusu ak bişey yokmuş bende sonradan öğrendim.para işleri çok boş işler kardeşim bak ben 1 ay önce burda 10 günde 100k para dağıttım belki 50 kişiye para attım bazılarına 5 kez 6 kez para attım 1 aydan beri param var sans parası atayım diyen 1 2 kişi öldü sadece diyeceğim şuki para işleri boş işler bugün var yarın yok.ben o alikemallede geçen atistim pek aramızda yok ama konuyu tatlıya baglasaniz 2niz içinde iyi olurdu.neyse herşey gönlünüzce olsun iyi aksamlar
Helal dost 100k dagittiysan 1m para yedin bu forumdan sanada bol sans

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,124
3,843
113
Tatlıya bağlanmasına gerek yok bence aldığı parayı hakkı olanı versin sonra daha selamlaşmasınlar önemli değil ama hırsızlık başka mevzu bile isteye atmıyorsa bu hırsızlıktır.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Durmadılar sürekli faul yatar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...