Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkay26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,257
1,326
113
Fark açılşa kıyak olur kapanırsa sıkıntı faulden maç bitmez

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,181
3,592
113
Bir dakika boş geçmeleri lazım güzel olur

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Giderse dep yüzünden hem boş yedi hem boş attı

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
2,746
113
Bol şans reis, kod kovalarken mi yaptın 1500 öyle ise helal olsun valla

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,718
20,165
113
Dost hâlâ anlamıyorsun ben kendime birşey beklemedim genel herkes samimi olanlar bile muhabbetini salıp gidiyor anladın mı buna pes diyorum ayrıca ben kaybettiğimde bile olmadı dostlar sağlık olsun iyi geceler yazıyorum hep kendi rolümde ki başkasının takip ettiğimde de aynı tepkileri veriyorum buna sitem ettim paranın mınakoyayım bak 2 gün önce 30k kasam vardı şu an bu kasayı 200 lirayla yaptım ben sabahtan beri 1 liram yoktu mesajlarıma bak gidip sohbetlere yorum yaptım kod falan kovaladım öyle geçirdim ben 1 tl varken de 1000 varken de aynıyım.
Malesef olmuyor işte herşey maddi çıkar için.
Zaten 4 kişi çakılı rolling totemcisi var. Kimse ile muhabbeti kolay kolay olmaz ama rolling varsa en iyi muhabbeti de yapar. Maç 45 dk ise her dksını da yazar. Biz bunlara yıllardır alıştık. Yapacak birşey yok.
Başka bir konu gruplaşma demişsin. Malesef o da var. Ama geçmişte 3 rollingini takip ettim çok önce.
Aynı isimleri yazan da sen oldun. Senin belki son 30 rollingine uğramam bu yüzden . Keşke daha geçmişe gidip bulabilsem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...