Oluyo öyle arada dostumSağolun dostlar mucizeyle wonladık
Aynen öyle ev çok saçmaladı salaklar sanki maci cevirecekler çok faul yaptilarSağolun dostlar mucizeyle wonladık
Bi umuttur yaşamak diye çırpındılar ancaAynen öyle ev çok saçmaladı salaklar sanki maci cevirecekler çok faul yaptilar
çek gitsin boşverŞimdş şöyle bir sorun var doğum günü için hiç yatırım yapmadığım bir betcoya yatırdım 2 adım oynadım çeksem belki sorun yapıcak geçen bir site anapara iade etti 3. Adımı yapsam kazansa tutarı yatıracak mı o da meçhul nasıl yapsak bilemedim
Çek dost neden sorun olsun kiŞimdş şöyle bir sorun var doğum günü için hiç yatırım yapmadığım bir betcoya yatırdım 2 adım oynadım çeksem belki sorun yapıcak geçen bir site anapara iade etti 3. Adımı yapsam kazansa tutarı yatıracak mı o da meçhul nasıl yapsak bilemedim
Çek başka yere at risk etme hacımŞimdş şöyle bir sorun var doğum günü için hiç yatırım yapmadığım bir betcoya yatırdım 2 adım oynadım çeksem belki sorun yapıcak geçen bir site anapara iade etti 3. Adımı yapsam kazansa tutarı yatıracak mı o da meçhul nasıl yapsak bilemedim
Site adını söyle sana öder mi diyelimŞimdş şöyle bir sorun var doğum günü için hiç yatırım yapmadığım bir betcoya yatırdım 2 adım oynadım çeksem belki sorun yapıcak geçen bir site anapara iade etti 3. Adımı yapsam kazansa tutarı yatıracak mı o da meçhul nasıl yapsak bilemedim
Çek gitsin dostum neden vermesin verirŞimdş şöyle bir sorun var doğum günü için hiç yatırım yapmadığım bir betcoya yatırdım 2 adım oynadım çeksem belki sorun yapıcak geçen bir site anapara iade etti 3. Adımı yapsam kazansa tutarı yatıracak mı o da meçhul nasıl yapsak bilemedim
BetzulaSite adını söyle sana öder mi diyelim
Sıkıntılıysa küsüratı oyna çek
Geçen vipslot çöktü ya paraya 10000 attım 18500 oldu tek maçtan çekince sıfırladı anaparayı aldıkÇek dost neden sorun olsun ki
ÖderBetzula