Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Keşke paramız olsa da kimse takip etmesede olur :)
Ya ben zaten sizi bildiğim için siz de beni bildiğiniz için rollerime katılmıyorsunuz ne benden size pay çıkar ne sizden bana bir iyi niyet çıkar ben bunu biliyorum sizin asıl olayınız o çevrenizdeki haksız olduğunuz durumda bile sizi yalayanlar asıl problem.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,626
20,113
113
Birşey demedim öyle bir beklentim yok ama bu kadarı da olmaz az önce hepiniz muhabbet ediyordunuz rollde maç patladı kimse birbirine iyi geceler bile demeden toz oldu ahahah buna sitem ettim.
Bu böyle değil midir zaten. Kupon yattıktan sonra ne muhabbeti edeceksin. Maddi sıkıntısı, beklentisi olmayan adam niye takip etsin Rollingi. Çok samimi muhabbeti vardır o ayrı. 2 kuponu bir saat takip edecek ve maddi beklentisi olmayacak. Rollingi de takip edilmedikten sonra açsan nolur, açmasan nolur. Zaten onu yapan da nispet yapıyordur. Eminim sen böyle deyip yine bir iki kişiye verirsin üstüne alınma bol şans

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Ben bana biri iyi geceler desin bol şans desin demedim orda muhabbet eden kimse kimseye iyi geceler bile yazmadan toz oldu neyse çapı belli oluyor bazılarının acınası bir durum bu murat seni de görüyoruz holi 1 tl demekten usanmadın ama eline 2 kuruş geçse hep ödemen var hep bir yere yetişiyorsun holide geçen özel kazandım niye ayırmadın da şimdi hala 1 tl yazıyorsun? Utan.
Bu mesajdan sonra daha bana alıntı yapma kardeşim işin gücün rast gitsin yaparsan çok kötü bozarım seni oraya bilerek yazdım ben senin konuya neyse hadi gecen güzel olsun Bir daha da yazma işin gücün rast gitsin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,573
38,388
113
Ya ben zaten sizi bildiğim için siz de beni bildiğiniz için rollerime katılmıyorsunuz ne benden size pay çıkar ne sizden bana bir iyi niyet çıkar ben bunu biliyorum sizin asıl olayınız o çevrenizdeki haksız olduğunuz durumda bile sizi yalayanlar asıl problem.
Hadi ya öyle bir tayfamiz mi var haksizligimizi savunan :) iyiymiş halbuki kimse sikine takmaz bizi en azından parasızken para varken zaten herkes kral :)

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Bu böyle değil midir zaten. Kupon yattıktan sonra ne muhabbeti edeceksin. Maddi sıkıntısı, beklentisi olmayan adam niye takip etsin Rollingi. Çok samimi muhabbeti vardır o ayrı. 2 kuponu bir saat takip edecek ve maddi beklentisi olmayacak. Rollingi de takip edilmedikten sonra açsan nolur, açmasan nolur. Zaten onu yapan da nispet yapıyordur. Eminim sen böyle deyip yine bir iki kişiye verirsin üstüne alınma bol şans
Eleştirine saygı duyuyorum da benim sitem ettiğim asıl şey adamlar samimi onlar bile birbirine tek kelime etmeden toz oluyorlar nispet yok ego yok aşağılık kompleksi yok merak etme burda herkese cevap yazıyorum muhabbet ediyorum kim ne derse dönüş yapıyorum az önce eleman haksız yere atar trio yaptı düzgünce konuşup hala ortamı yumuşatmaya çalışıyorum 3 kazanıyorum 1 dağıtıyorum söylenmez tabi de şu an mecbur söylüyorum biraz daha menfaatci olunmadan bir iyi geceler denilip dağılınabilir mesela anlatabildim mi bu kadarı da pes bro.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,573
38,388
113
Ayrıca herhalde bu forumda kimse beni elestirmez ya çünkü mutlaka herkese faydam dokunmuştur sende dahil olmak üzere.. 10 senelik geçmişimiz var kötü olsak mutlaka bir yerde açık verirdik kimsede sevmezdi

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Bu mesajdan sonra daha bana alıntı yapma kardeşim işin gücün rast gitsin yaparsan çok kötü bozarım seni oraya bilerek yazdım ben senin konuya neyse hadi gecen güzel olsun Bir daha da yazma işin gücün rast gitsin
Beni nereye bozuyorsun hangi çapınla bozucaksın ben diğer betalara benzemem murat senin de gecen güzel olsun.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Ayrıca herhalde bu forumda kimse beni elestirmez ya çünkü mutlaka herkese faydam dokunmuştur sende dahil olmak üzere.. 10 senelik geçmişimiz var kötü olsak mutlaka bir yerde açık verirdik kimsede sevmezdi
İyi geceler Beşiktaş.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,626
20,113
113
Eleştirine saygı duyuyorum da benim sitem ettiğim asıl şey adamlar samimi onlar bile birbirine tek kelime etmeden toz oluyorlar nispet yok ego yok aşağılık kompleksi yok merak etme burda herkese cevap yazıyorum muhabbet ediyorum kim ne derse dönüş yapıyorum az önce eleman haksız yere atar trio yaptı düzgünce konuşup hala ortamı yumuşatmaya çalışıyorum 3 kazanıyorum 1 dağıtıyorum söylenmez tabi de şu an mecbur söylüyorum biraz daha menfaatci olunmadan bir iyi geceler denilip dağılınabilir mesela anlatabildim mi bu kadarı da pes bro.
Dost kaybeden adama iyi geceler denmez kazanana zaten dersin. Sağlık olsun der geçersin. İstersen senin roll takip ettiklerin konuları çıkarayım kaçında kayıptan sonra geçmiş olsun veya iyi geceler yazmışsın. Rolling yaparken, para varken bunları beklemen normal. Herkes bekler ama o an olmuyor.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,253
22,824
113
Bak suan bu kelimelerinde bana da atıfta bulunuyorsun ben bu forumda belki toplasan son 1 ay içinde rollere katılmışimdir ole rol felan kovalicak bi insan değilim rol acarsin takip edene bi güzellik yaparsın 2 saat seni takip ettik diyelim ardından 1 kisiye rol parası vercen 2 saat te onu takip edecez ardından ben rol acacam 2 saat te ordan gitti eee babacan sen günü bitirdin be ben kimseyle laf dalaşına girmek istemiyorum bu forumda belki 500k yakin para dagitmisimdir zaten ben konu bile açmayı bilmeyen adamların ne diye konusunu takip ediyorsam oda benim kabahatimdir buda sana son sözümdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...