Araya kacirtandan istiyolar enişte bursa ipeklisi olsunmusJartiyelli 916 tl dost istersen onuda gondeririz
Araya kacirtandan istiyolar enişte bursa ipeklisi olsunmusJartiyelli 916 tl dost istersen onuda gondeririz
Buyur tost para sayma makinesi almiştim onu test ediyordum@Distin burdamisin la
Bursa ipeklisini balattakı godomanlar alamıyor enıste varmı forumda oyle bonkör adamlar varsa göndermek bizim işimiz ama tek bir isteğimiz var deneyip selfi ceknesi Lazım reklamdan kazanıyoruz biz zatenAraya kacirtan da istiyolar enişte bursa ipeklisi olsunmus
Şöyle ki bu forumda belirli kurallar var dostum mesela birincisi 500 mesaj olmadan etkinlik ceklis gibi eylemlere hattın erişime kapalıdır.. 500 mesaja ulaştığında bir yere başvurmadan oto açılır 200 mesaja kadar salonu şikayet acamazssin gibi forum anayasası var müsait bir zamanda okuniye kral full takip ettim
elimden geleni yaptım
Eyvallah iyi şanslar@seznaz01 ortak aktif ve destek olup enerji veren 10 kişiyi listeledim. Sana da uyarsa bu 10 kişi baya destek oldu.
@Federal42
@TayfunAkk
@Blood54
@İskorpit
@Dinyepers
@Baskent06
@Manavci
@wnrtndgr
@Faruk653465
@Marley15
Kanka o çekiliş içindi bu roll içinde olduğu için alabilir bence ki son adımda adam çok destek oldu aktifti yani benceŞöyle ki bu forumda belirli kurallar var dostum mesela birincisi 500 mesaj olmadan etkinlik ceklis gibi eylemlere hattın erişime kapalıdır.. 500 mesaja ulaştığında bir yere başvurmadan oto açılır 200 mesaja kadar salonu şikayet acamazssin gibi forum anayasası var müsait bir zamanda oku
Ben yapacam ama sezer yok ortalıktaSıradaki kim
Bı kalecimiz eksik oda olsa Barcelona ya maç teklif formu hazırlayacağım@seznaz01 ortak aktif ve destek olup enerji veren 10 kişiyi listeledim. Sana da uyarsa bu 10 kişi baya destek oldu.
@Federal42
@TayfunAkk
@Blood54
@İskorpit
@Dinyepers
@Baskent06
@Manavci
@wnrtndgr
@Faruk653465
@Marley15
Güzel secim o arkadası alman da adaletli olmus dost cocuk takıp etti cunkuKanka o çekiliş içindi bu roll içinde olduğu için alabilir bence ki son adımda adam çok destek oldu aktifti yani bence
Kaleci ben 10 kişi siz seznaz td işte ayarla senBı kalecimiz eksik oda olsa Barcelona ya maç teklif formu hazırlayacağım
Ooo uygundur dost almasını bende isterim gerçekten emek harcadıKanka o çekiliş içindi bu roll içinde olduğu için alabilir bence ki son adımda adam çok destek oldu aktifti yani bence
O zaman ver odunuKaleci ben 10 kişi siz seznaz td işte ayarla sen
Ama maça giderken Faruk yerine erhanbey22 alalım sinama sever dostumuz olmazsa gözüne ışık vurulmuş tavşan gibi kalırızKaleci ben 10 kişi siz seznaz td işte ayarla sen
halı sahada baya iyim lisansım varAma maça giderken Faruk yerine erhanbey22 alalım sinama sever dostumuz olmazsa gözüne ışık vurulmuş tavşan gibi kalırız
Ahahahaha harbiden silah hazırda kurşun yok piyasadaYalnız bir şeyi fark ettiniz mi savaşa geldik ama bilin bakalım ne eksikkursunumuz (seznaz01) yok