- 48,743

- 53,285

- 113

Sec adamlarıda @Volkan20 maclar bitmeden mac yapalım500 DAĞITIM 500 BEN ALDİM 500 DE ROLLI AÇAN ALDI
Sec adamlarıda @Volkan20 maclar bitmeden mac yapalım500 DAĞITIM 500 BEN ALDİM 500 DE ROLLI AÇAN ALDI
Dost dağıtı mı ben mi yapcam kendisi mi bilmiyorum kiSec adamlarıda @Volkan20 maclar bitmeden mac yapalım
Bassak neolur enıste aw cekemedık ten sonraBenim bildiğim enişte 2 baskete 1500 koyuyomus Allah daha çok versin
Adamları volkan mi seçecek sezer mi ?Sec adamlarıda @Volkan20 maclar bitmeden mac yapalım
Sezo yapmaz dagıtım sana yaptırır die dusunuyomDost dağıtı mı ben mi yapcam kendisi mi bilmiyorum ki
Sezo ya 500 çok ne yaptı da kazandı 500u500 DAĞITIM 500 BEN ALDİM 500 DE ROLLI AÇAN ALDI
İşte günün sorusuDost dağıtı mı ben mi yapcam kendisi mi bilmiyorum ki
Konuda olan adamlar bellı zaten toplasan 10 kişi ancaAdamları volkan mi seçecek sezer mi ?
Bence ben aktifdim benim benim hazırlamam daha mantıklı gibiAdamları volkan mi seçecek sezer mi ?
Sezo uçuşa geçti yine benceBenim bildiğim enişte 2 baskete 1500 koyuyomus Allah daha çok versin
Sen sec fazla tatava olmadan shell para muhabbetı tatava istemıyorBence ben aktifdim benim benim hazırlamam daha mantıklı gibi
Sen yaparsın bence dağıtımıBence ben aktifdim benim benim hazırlamam daha mantıklı gibi
Tam o geçti aklımdan ya😂Sezo uçuşa geçti yine bencebulutların üzerindedir o
avaitor sayiyirdur
Sen yap dağıtımı seç adamlarida olmaz derse kendi seçer artık Ferman padişahın dağlar bizimBence ben aktifdim benim benim hazırlamam daha mantıklı gibi
Volkan kral simdi liste olusturup 500 tl yi o listeye mi dağıtılacakBence ben aktifdim benim benim hazırlamam daha mantıklı gibi
Bı anlamadım o oyundan ne işe yararSezo uçuşa geçti yine bencebulutların üzerindedir o
avaitor sayiyirdur
Çok uçmasın dost istemeyiz ki dostlarımız düşsün burnu kanasınSezo uçuşa geçti yine bencebulutların üzerindedir o
avaitor sayiyirdur
Kral sen bir sakin ol sessiz kalmayı tercih et bir izle noluyor anlarsın zatenVolkan kral simdi liste olusturup 500 tl yi o listeye mi dağıtılacak