- 834
- 586
- 93
Madem sadece destek verenlere olacaktı, neden herkesi bu çekilişe getirttiniz kardeşim?Kanka o çekiliş içindi bu roll içinde olduğu için alabilir bence ki son adımda adam çok destek oldu aktifti yani bence
Madem sadece destek verenlere olacaktı, neden herkesi bu çekilişe getirttiniz kardeşim?Kanka o çekiliş içindi bu roll içinde olduğu için alabilir bence ki son adımda adam çok destek oldu aktifti yani bence
O katılım la ne son görülmesi jajdjjsSeznaz son görülme 16 Haziran 2020![]()
Çekilişe kim getirdi? Başta yazanları oku kardeşim 500 konu içindekilere dağıtılacak yazıyorMadem sadece destek verenlere olacaktı, neden herkesi bu çekilişe getirttiniz kardeşim?
O zaman @Marley15 çıkaralım dost kadrodan o beni tavlada marş ettihalı sahada baya iyim lisansım var
Şans işiydi o dost 😀O zaman @Marley15 çıkaralım dost kadrodan o beni tavlada marş etti![]()
Tavlada yok ya alistirdilar biziŞans işiydi o dost 😀
Ulan şurada takip etsen de çekiliş yapılsaydı ortalığı ayağa kaldırirdin. Sizin gibiler yüzünden şu forumda ağır kurallar var . Çekiliş olsa ne olacaktı hem . 500 mesaj altı çekilişe zaten katılmıyorMadem sadece destek verenlere olacaktı, neden herkesi bu çekilişe getirttiniz kardeşim?
Gelse çok iyi olur eurolig de başladı tam katlamalık maçlar var beTeknik direktörsüz maça çıkamıyoruz isinmaktan alev aldım en az 2 oyuncu sakatlarım![]()
Bizim maçlar sen bilirmisin bilmemde Tsubasa maçları gibi iki gün sürüyor şut'un kaleye gitmesiTeknik direktörsüz maça çıkamıyoruz isinmaktan alev aldım en az 2 oyuncu sakatlarım![]()
İlk olarak lan kelimesini kullanmayı bırak saygılı ol.. ben sadece genel bir soru sordum. İnsan gibi sordum....Ulan şurada takip etsen de çekiliş yapılsaydı ortalığı ayağa kaldırirdin. Sizin gibiler yüzünden şu forumda ağır kurallar var . Çekiliş olsa ne olacaktı hem . 500 mesaj altı çekilişe zaten katılmıyor
Şansın yerinde dost bu şansla yürürsünGelse çok iyi olur eurolig de başladı tam katlamalık maçlar var be
Sende mi siraZigara iccem haydi baslayak
Beni 50yle kandıramazsın Dubai tatili nerdGelse çok iyi olur eurolig de başladı tam katlamalık maçlar var be
Bilmiyorum ki dayı manacidaydi sankiSende mi sira
Tsubasayi da yad ettik nerede kaldın dost @seznaz01Bizim maçlar sen bilirmisin bilmemde Tsubasa maçları gibi iki gün sürüyor şut'un kaleye gitmesi![]()