http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling serkandemir50 / Kasa 50+50 Hedef -- / 2 Kişiye 25 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,255
3,809
113
Arkadaşlar bişey sorcam dünkü cekilisden kazanipta parası gönderilen var mı 2 dir bu forumda bana cekilisden cikiyo ama gelen giden bişey yok hayali mi yapiliyo bu çekilişler
Gönderirler elbette dost bana bir kere oldu CMT den çıkan tutarı göndermedi para olunca göndericem dedi irdelemedim konusunu bile açmamıştim sonra ama sürekli yapılıyorsa şikayet edilmeli bu.

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,255
3,809
113
Gönderirler elbette dost bana bir kere oldu CMT den çıkan tutarı göndermedi para olunca göndericem dedi irdelemedim konusunu bile açmamıştim sonra ama sürekli yapılıyorsa şikayet edilmeli bu.
Hatta @Blue1907 adlı arkadaşımızin etkinliğinden kazanmıştım ama o günden sonra girmemiş foruma

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Kardeşim zaten 2 dir aynısı bana oluyo cikiyo gondermiyolar rüzgar yapmanin alemi yok konu açıp yapcam diyosan hakkıyla yap yemiyosa yapmican yönetimin böyle yapan adamlara konu actirmmamsi gerekiyo diye düşünüyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,232
88,330
113
Kardeşim zaten 2 dir aynısı bana oluyo cikiyo gondermiyolar rüzgar yapmanin alemi yok konu açıp yapcam diyosan hakkıyla yap yemiyosa yapmican yönetimin böyle yapan adamlara konu actirmmamsi gerekiyo diye düşünüyorum
dancy gönderir 1 kaç saate tabi geç kalınca acıklama yapması beklenir ama işi vardır belki

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
dancy gönderir 1 kaç saate tabi geç kalınca acıklama yapması beklenir ama işi vardır belki
Bi onun için konusmuyom daha önceden de bana gene aynısı oldu mesele böyle yapan adamlara bi daha konu actirmammalari veya ban bende yaparsam bana da aynı kural konu açıp rüzgar yapmanin alemi yok yani

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,255
3,809
113
Bi onun için konusmuyom daha önceden de bana gene aynısı oldu mesele böyle yapan adamlara bi daha konu actirmammalari veya ban bende yaparsam bana da aynı kural konu açıp rüzgar yapmanin alemi yok yani
Cekilisin dancy dense gönderir gondermiycek biri değil

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,232
88,330
113
adamım diye dolasanların yüzde 99unun karakteri bozuk herkesi tanıyoruz iyi kötü agızdan cıkan soz yapılır yapamıyorsa acıklama yaparsın mantıklı. Buralarda kımseye guvenmeyeceksın, herkes potansıyel yalancı. Dancy oder ama sen o gondermedıgı ıcın yazma geregı duydun herkes aynı değil

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Cekilisin dancy dense gönderir gondermiycek biri değil
İster göndersin ister gondermesin sıkıntı yok benim için ben öyle katiliyom harbiden çekiliş yapıp gönderiyorlar mi diye 2 dir tras gordgum kadarıyla kimse kimseye gondermiyo rüzgar olsun diye konu aciyolar

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
adamım diye dolasanların yüzde 99unun karakteri bozuk herkesi tanıyoruz iyi kötü agızdan cıkan soz yapılır yapamıyorsa acıklama yaparsın mantıklı. Buralarda kımseye guvenmeyeceksın, herkes potansıyel yalancı. Dancy oder ama sen o gondermedıgı ıcın yazma geregı duydun herkes aynı değil
Aynen öyle mesela nikimi unutma bende açtığımda konu cekilis için hakkıyla anında gönderim yaparım ha yüzyüze ha klavyeyle yalan söyleyip karakterinin bozmanın bı manası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...