Gönderirler elbette dost bana bir kere oldu CMT den çıkan tutarı göndermedi para olunca göndericem dedi irdelemedim konusunu bile açmamıştim sonra ama sürekli yapılıyorsa şikayet edilmeli bu.Arkadaşlar bişey sorcam dünkü cekilisden kazanipta parası gönderilen var mı 2 dir bu forumda bana cekilisden cikiyo ama gelen giden bişey yok hayali mi yapiliyo bu çekilişler
Hatta @Blue1907 adlı arkadaşımızin etkinliğinden kazanmıştım ama o günden sonra girmemiş forumaGönderirler elbette dost bana bir kere oldu CMT den çıkan tutarı göndermedi para olunca göndericem dedi irdelemedim konusunu bile açmamıştim sonra ama sürekli yapılıyorsa şikayet edilmeli bu.
Hatta @Blue1907 adlı arkadaşımızin etkinliğinden kazanmıştım ama o günden sonra girmemiş foruma
cashout yaptim dost başka kupon ayarlicamNasıl yok madde 6 yi oku Ekli dosyayı görüntüle 91925
Kardeşim zaten 2 dir aynısı bana oluyo cikiyo gondermiyolar rüzgar yapmanin alemi yok konu açıp yapcam diyosan hakkıyla yap yemiyosa yapmican yönetimin böyle yapan adamlara konu actirmmamsi gerekiyo diye düşünüyorumGönderirler elbette dost bana bir kere oldu CMT den çıkan tutarı göndermedi para olunca göndericem dedi irdelemedim konusunu bile açmamıştim sonra ama sürekli yapılıyorsa şikayet edilmeli bu.
dancy gönderir 1 kaç saate tabi geç kalınca acıklama yapması beklenir ama işi vardır belkiKardeşim zaten 2 dir aynısı bana oluyo cikiyo gondermiyolar rüzgar yapmanin alemi yok konu açıp yapcam diyosan hakkıyla yap yemiyosa yapmican yönetimin böyle yapan adamlara konu actirmmamsi gerekiyo diye düşünüyorum
Aynn bendHatta @Blue1907 adlı arkadaşımızin etkinliğinden kazanmıştım ama o günden sonra girmemiş foruma
Bi onun için konusmuyom daha önceden de bana gene aynısı oldu mesele böyle yapan adamlara bi daha konu actirmammalari veya ban bende yaparsam bana da aynı kural konu açıp rüzgar yapmanin alemi yok yanidancy gönderir 1 kaç saate tabi geç kalınca acıklama yapması beklenir ama işi vardır belki
Dimi göndericem para olduğunda demeseydi keşke boş vaat veren insanlarin da ayıklanması gerekli forumdan benceAynn bend
Cekilisin dancy dense gönderir gondermiycek biri değilBi onun için konusmuyom daha önceden de bana gene aynısı oldu mesele böyle yapan adamlara bi daha konu actirmammalari veya ban bende yaparsam bana da aynı kural konu açıp rüzgar yapmanin alemi yok yani
adamım diye dolasanların yüzde 99unun karakteri bozuk herkesi tanıyoruz iyi kötü agızdan cıkan soz yapılır yapamıyorsa acıklama yaparsın mantıklı. Buralarda kımseye guvenmeyeceksın, herkes potansıyel yalancı. Dancy oder ama sen o gondermedıgı ıcın yazma geregı duydun herkes aynı değilBi onun için konusmuyom daha önceden de bana gene aynısı oldu mesele böyle yapan adamlara bi daha konu actirmammalari veya ban bende yaparsam bana da aynı kural konu açıp rüzgar yapmanin alemi yok yani
İster göndersin ister gondermesin sıkıntı yok benim için ben öyle katiliyom harbiden çekiliş yapıp gönderiyorlar mi diye 2 dir tras gordgum kadarıyla kimse kimseye gondermiyo rüzgar olsun diye konu aciyolarCekilisin dancy dense gönderir gondermiycek biri değil
Aynen öyle mesela nikimi unutma bende açtığımda konu cekilis için hakkıyla anında gönderim yaparım ha yüzyüze ha klavyeyle yalan söyleyip karakterinin bozmanın bı manası yokadamım diye dolasanların yüzde 99unun karakteri bozuk herkesi tanıyoruz iyi kötü agızdan cıkan soz yapılır yapamıyorsa acıklama yaparsın mantıklı. Buralarda kımseye guvenmeyeceksın, herkes potansıyel yalancı. Dancy oder ama sen o gondermedıgı ıcın yazma geregı duydun herkes aynı değil
Senin kuponu sallayan yok 2 arkadaş 30 TL’nin peşine düşmüş. Bol şans hocamfreebet kuponuna kaldık iyi gidiyor ikiside 1 gol attı
Kardeşim yanlış çevrim yaptın o parayı ödemeyecekfreebet kuponuna kaldık iyi gidiyor ikiside 1 gol attı
cash out yaptım hocamKardeşim yanlış çevrim yaptın o parayı ödemeyecek
Yine sen sor bence canlı desteğecash out yaptım hocam
Yine sen sor bence canlı desteğe
Deme öyle emeğin boşa gider o kadar maç takip ediyorsunnapalm ödenmezse ya ilk defa aldım bu bonusu