http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling serkandemir50 / Kasa 50+50 Hedef -- / 2 Kişiye 25 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Senin kuponu sallayan yok 2 arkadaş 30 TL’nin peşine düşmüş. Bol şans hocam
30 tl nin pesine niye düşelim adamlar konu açıp rüzgar yapiyo ona bişey demiyon kalkmisin 30 TL'nin peşine düştü diye falan filan yapiyon model

MDinceer8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
81
28
30 tl nin pesine niye düşelim adamlar konu açıp rüzgar yapiyo ona bişey demiyon kalkmisin 30 TL'nin peşine düştü diye falan filan yapiyon model
Şu konuşma tarzıyla sana 5 tl yollamazlar , adam kuponunu paylaşıyor git başka yerde tartış adama saygı duy

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,255
3,809
113
Gondermeyenler elbette olucaktir ama genel konuşursak gönderen arkadaşlara ayıp olur...

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Şu konuşma tarzıyla sana 5 tl yollamazlar , adam kuponunu paylaşıyor git başka yerde tartış adama saygı duy
Sen modelmisin bilader gondermesin sıkıntı yok yerim 30 tlsini kaç defadır konu açıp cekilis yapcam ayagina gönderim yapmiyolar ben buna kiziyom yapmicagin biseyi yüzyüze de klavyedede yalan konuşmanın anlamı yok anliyon mu bileder bende çekiliş yaptigimda gondrim yapmazsam nikimi unutma kelime yap anladın mi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,229
88,329
113
Senin kuponu sallayan yok 2 arkadaş 30 TL’nin peşine düşmüş. Bol şans hocam
böyle ters adamların ağzına sokacaksın lafı sana ne la sen kımsın lafın bırı banaydı bellı bana cekılıs falan cıkmadı ben genel durum hakkında konustum ayrıca serkanla muhabbetimde var bir şey dese o söyler sen ilerle yorum yapma bana gelmıs 30 tl pesıne dusmus falan ac herife bak

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
arkadaşlar surda bi etkinlik yapayım dedim kavga çıkmasın benim etkinligimde kazanip da parasını alamayan varsa çıksın söylesin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,229
88,329
113
Arkadaşlar konu uzamasın kimse zararlı cıkmasın neyi tartıştığınızı da anlamadım
Ortada bı sey yok baskan durduk yere bir dengesiz gelıp hıc haddı degılken sallıyor sımdı tartısma olmasın dıyede herkese susamayız teşekkürler

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
ben roll yapmam daha da bu nedir eğlenelim kupon yapar takip yaparız dedik tartışma ortamı yarattık

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
dostum bende 2 çekilişte çıktım ikisini alamadım ama gelip tartışma yapmiyorum burda adam foruma gelmiyor taş atıp kolum yorulmadi beğendim kazandım tamam göndermesi gerekir ama gondermezse de gelip bütün çekilişler hayal demek ayıp
Ben seni savunuyorum sen rolling yapıyorsun adamlar çekilis diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...