http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şark Köşesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Fikir belirtmek amacıyla tahmin yazanin da yazmayanin da canı sagolsun reis. Genellikle kombine maç yapıyorum böyle bültende. Cok mac koyuyorum. Gelirse gelir konuyu senlendiririz gelmezse sağlık olsun der geçeriz
Ben bakinayim bi fikir belirteyim o zaman bro birazdan damlarim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Fikir belirtmek amacıyla tahmin yazanin da yazmayanin da canı sagolsun reis. Genellikle kombine maç yapıyorum böyle bültende. Cok mac koyuyorum. Gelirse gelir konuyu senlendiririz gelmezse sağlık olsun der geçeriz
Kardes kendim kupon yapsaydim gozum kapali leverkusen yener ve 1.5 ust oluru kuponuma ilk olarak eklerdim yanina 2 mac daha ekler keyfime bakardim.bol sans diliyorum sana

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,624
85,339
113
Hic politika bilmiyorsun
Beni ilgilendirmez kanka bizimde sorunlarımız var Burda çoğu kişi tuttuğunu düzeltme peşinde oldu çok bozdu dostlar az önce sahtekar bir dostum eczane ilaç parası istedi 200 lira gittik ATM ye nakit yatırdık hasta diye parayı gönderdikten sonra adamı böyle ssker ler dedi güvenilecek dost kalmamış etrafta

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Bence paylaşır kaçak dövusmez
Onu paylasmayabilirdi ama dmden ulasirdi.ben kazansam seve seve replayde paylasirdim kazancimida paylasirim aklimda en az 4 kisi var erhan sen titanendulis bu malatyali denizgltsry falan daha var en az 2ser 3er k paslardim en kotu 40 50k dagitirdim ben paylasmayi severim kazansak paylasicazda kurudk gittik 2 3 aydir

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,366
20,463
113
Beni ilgilendirmez kanka bizimde sorunlarımız var Burda çoğu kişi tuttuğunu düzeltme peşinde oldu çok bozdu dostlar az önce sahtekar bir dostum eczane ilaç parası istedi 200 lira gittik ATM ye nakit yatırdık hasta diye parayı gönderdikten sonra adamı böyle ssker ler dedi güvenilecek dost kalmamış etrafta
Deveye diken adama sken hesabi
Tonla istedim sen 100 u bana vermedin elin adami bi filifotla 2 katini senden almis

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Eniste şuan otobandayim kaza yaptim cekici lazim cok acil en acill

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Bu gercek deildir erhan sen bu zukayi yutmazsin

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Ağzına sağlık Enişte. Tam yerinde bir yorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...