- 12,366
- 20,463
- 113
Dur hele kanki mevzu var
Dur hele kanki mevzu var
Vur tabi vur mesajlara 10 saat sonra ancak dön okAğlamaya devam
Şimdi napiyoz burada özet geç kardo ayaklarım ağrıyor hele bi oturayimDur hele kanki mevzu var
Bro basit kaynagi veriyon roll yapiyorlar puhahahaŞimdi napiyoz burada özet geç kardo ayaklarım ağrıyor hele bi oturayim
Köşene çekiliyon çiğ köfte yapacaklar birazdanŞimdi napiyoz burada özet geç kardo ayaklarım ağrıyor hele bi oturayim
Eyvallah reis kepek yapıyorBro basit kaynagi veriyon roll yapiyorlar puhahaha
Max alsan forumda paylasirniydin la erhan?Vallahi sorma dayı bari bi 30-40 bin ataydı oyalanırdık
Ben bakinayim bi fikir belirteyim o zaman bro birazdan damlarimFikir belirtmek amacıyla tahmin yazanin da yazmayanin da canı sagolsun reis. Genellikle kombine maç yapıyorum böyle bültende. Cok mac koyuyorum. Gelirse gelir konuyu senlendiririz gelmezse sağlık olsun der geçeriz
Bence paylaşır kaçak dövusmezMax alsan forumda paylasirniydin la erhan?
Hayatta paylaşmam dayı paylaşmam için köşede param olması lazım yapılacak adama yapardık gerekeni sabah akşam hikaye dinlemeye gerek yok burda 😂Max alsan forumda paylasirniydin la erhan?
Kanki vallahi 2 saattir teibe girdim mevzu bambaskaymis üzüldüm amaŞimdi napiyoz burada özet geç kardo ayaklarım ağrıyor hele bi oturayim
Hic politika bilmiyorsunHayatta paylaşmam dayı paylaşmam için köşede param olması lazım yapılacak adama yapardık gerekeni sabah akşam hikaye dinlemeye gerek yok burda 😂
Kardes kendim kupon yapsaydim gozum kapali leverkusen yener ve 1.5 ust oluru kuponuma ilk olarak eklerdim yanina 2 mac daha ekler keyfime bakardim.bol sans diliyorum sanaFikir belirtmek amacıyla tahmin yazanin da yazmayanin da canı sagolsun reis. Genellikle kombine maç yapıyorum böyle bültende. Cok mac koyuyorum. Gelirse gelir konuyu senlendiririz gelmezse sağlık olsun der geçeriz
Eyvallah reis teşekkür ediyorum tahmini fikrin için. 👍Kardes kendim kupon yapsaydim gozum kapali leverkusen yener ve 1.5 ust oluru kuponuma ilk olarak eklerdim yanina 2 mac daha ekler keyfime bakardim.bol sans diliyorum sana
Beni ilgilendirmez kanka bizimde sorunlarımız var Burda çoğu kişi tuttuğunu düzeltme peşinde oldu çok bozdu dostlar az önce sahtekar bir dostum eczane ilaç parası istedi 200 lira gittik ATM ye nakit yatırdık hasta diye parayı gönderdikten sonra adamı böyle ssker ler dedi güvenilecek dost kalmamış etraftaHic politika bilmiyorsun
Onu paylasmayabilirdi ama dmden ulasirdi.ben kazansam seve seve replayde paylasirdim kazancimida paylasirim aklimda en az 4 kisi var erhan sen titanendulis bu malatyali denizgltsry falan daha var en az 2ser 3er k paslardim en kotu 40 50k dagitirdim ben paylasmayi severim kazansak paylasicazda kurudk gittik 2 3 aydirBence paylaşır kaçak dövusmez
Deveye diken adama sken hesabiBeni ilgilendirmez kanka bizimde sorunlarımız var Burda çoğu kişi tuttuğunu düzeltme peşinde oldu çok bozdu dostlar az önce sahtekar bir dostum eczane ilaç parası istedi 200 lira gittik ATM ye nakit yatırdık hasta diye parayı gönderdikten sonra adamı böyle ssker ler dedi güvenilecek dost kalmamış etrafta
Eniste şuan otobandayim kaza yaptim cekici lazim cok acil en acillBeni ilgilendirmez kanka bizimde sorunlarımız var Burda çoğu kişi tuttuğunu düzeltme peşinde oldu çok bozdu dostlar az önce sahtekar bir dostum eczane ilaç parası istedi 200 lira gittik ATM ye nakit yatırdık hasta diye parayı gönderdikten sonra adamı böyle ssker ler dedi güvenilecek dost kalmamış etrafta
Bu gercek deildir erhan sen bu zukayi yutmazsinBeni ilgilendirmez kanka bizimde sorunlarımız var Burda çoğu kişi tuttuğunu düzeltme peşinde oldu çok bozdu dostlar az önce sahtekar bir dostum eczane ilaç parası istedi 200 lira gittik ATM ye nakit yatırdık hasta diye parayı gönderdikten sonra adamı böyle ssker ler dedi güvenilecek dost kalmamış etrafta
Ağzına sağlık Enişte. Tam yerinde bir yorum.Beni ilgilendirmez kanka bizimde sorunlarımız var Burda çoğu kişi tuttuğunu düzeltme peşinde oldu çok bozdu dostlar az önce sahtekar bir dostum eczane ilaç parası istedi 200 lira gittik ATM ye nakit yatırdık hasta diye parayı gönderdikten sonra adamı böyle ssker ler dedi güvenilecek dost kalmamış etrafta