🧐 🧐Eyvallah baskanim da küfür yok cümlemde şahsi kimseyi de etiketlemedim.
Tm.Gelmesin yazmazsan sevinirim.
Sende benim cekilise rolle katıldın. Boşa yorum yaptirma bana yazmazsan sevinirim joker kibarca konusuyorumAgacım daha düne kadar benim rolde aşık atıyordun şimdi ne oldu agacım
Ee sorun ne biraderim o zaman hangi konuya yorum atacagmı birilerine mi soracagım! Sana insan gibi birşey yazdıkSende benim cekilise rolle katıldın. Boşa yorum yaptirma bana yazmazsan sevinirim joker kibarca konusuyorum
Konu sahibisin diye sana abimi çekecek burada insanlarSende benim cekilise rolle katıldın. Boşa yorum yaptirma bana yazmazsan sevinirim joker kibarca konusuyorum
Tadım seversin diye tadım aldım çekirdegi jokkerım 😁😁😁Zaten kötü kaybettim bugun tepemi attırmayın aq
hayırlı olsun dost dur ciqleti çağırayım da bi roll yapsınYeni mekan açtım. Adam olabilenler sadece gelsin. Tahmin, kupon, roll, dagitim ve muhabbetimi sadece buradan yapacagim. Satıcılar ve dilenciler giremez.
Çekirdeğini ayrı kabuğunu ayrıTadım seversin diye tadım aldım çekirdegi jokkerım 😁😁😁
Ahaha 🤣 🤣 🤣 Hosgeldin dost 👍hayırlı olsun dost dur ciqleti çağırayım da bi roll yapsın![]()
Vurdu golll olduuu😁😁Çekirdeğini ayrı kabuğunu ayrı
Tadım sadakatini taktir ediyor jokkerım😁😁Bana rol açın bu konuda rol atıcam
Bana ayçekirdeği lazımTadım sadakatini taktir ediyor jokkerım😁😁
Turgud ben sen gencliginde karaoglanla zipkinliga gider miydinCevap vermeyeceğim kimseye artik yoksayiyorum sadece dost bildiklerime cevap yazacağım. Kimse kusura kalmasın. Herkese iyi forumlar