30 önemli değil kardeş ben bu oyunu keyfine oynuyorum kazanırsak paylasirizSen 30 u yükselt gerisi mühim değil dost tek yazdığın ayakta rakip 1 numara gibi duruyor 1 gelmezse rahat gelir
30 önemli değil kardeş ben bu oyunu keyfine oynuyorum kazanırsak paylasirizSen 30 u yükselt gerisi mühim değil dost tek yazdığın ayakta rakip 1 numara gibi duruyor 1 gelmezse rahat gelir
Ben kazanayım paylaşırız kralHadi bakalım biz kaybettik sendeyiz @Sansalo öykülü kız gelmesi lazım bol şans
Zaten konuda 3 kişi varHadi bakalım biz kaybettik sendeyiz @Sansalo öykülü kız gelmesi lazım bol şans
3-5 önemki değil , bu ayak 2 gelmesi lazım ve 5. ayak 2 at var.Zaten konuda 3 kişi var
Bunlar gelsin son ayak 20 gelsin tevziyi alıp git dost3-5 önemki değil , bu ayak 2 gelmesi lazım ve 5. ayak 2 at var.
ilk 3 ayak ganyanlar çok iyi
bu 2 ayağı geçebilirsen en az 20-50 arası bişe verir
inş reis , bundan sonraki ayakta 2 at var onlarda gelirse tadından yenmezÖykülü kız 3 boy yapar canı ister 5 boy yapar
Emnkaya blanks ibisevic var başka kimse yok getirin 2 yi alalım parayı3-5 önemki değil , bu ayak 2 gelmesi lazım ve 5. ayak 2 at var.
ilk 3 ayak ganyanlar çok iyi
bu 2 ayağı geçebilirsen en az 20-50 arası bişe verir
Getircez dost hadi inşallahEmnkaya blanks ibisevic var başka kimse yok getirin 2 yi alalım parayı
Emnkaya blanks ibisevic var başka kimse yok getirin 2 yi alalım parayı
2 gelir ama diğer ayaklar sıkıntılıEmnkaya blanks ibisevic var başka kimse yok getirin 2 yi alalım parayı
Yeşil Beyaz giymiş bide tam Bursa atı hiç vermezNevzat iyi jokey vermez