- 4,623
- 1,259
- 113
yeaaağ yeaaağ yeaaağğ
kadıköy boğası geldi , iyi sürpriz
kadıköy boğası geldi , iyi sürpriz
1/1 15.15 ganyan
Sen büyük kuponu gördünmu 2800 tl olan sadece üçüncü ayak torpil tekDevami güzel olsun istanbul iyi para verecek
reis diğer kuponları at bakalım , gözükmüyor , bugün bu altıyı tutturacaz sanaSen büyük kuponu gördünmu 2800 tl olan sadece üçüncü ayak torpil tek
Evet dost dmden yazdim bende 1050 lik attim son parayi, Gökhanla Selim kapışacak Gokhan osurtur selimiSen büyük kuponu gördünmu 2800 tl olan sadece üçüncü ayak torpil tek
Hangisi o son 2 kupon açılmıyor attığınSen büyük kuponu gördünmu 2800 tl olan sadece üçüncü ayak torpil tek
bende onu diyorum , en başta atılan kuponlardan 2si acılmıyor , onları göremiyoruz , sadece 1 tane istanbul varHangisi o son 2 kupon açılmıyor attığın
1 tane plase bile gelse 300 u varAgf olarqk Torpil gelsin digerleri 10 ganyan altı gelmesin 500 600 le kapatırsın günü
Az önce attım ya eminin mesajına 3 ayak torpil tekHangisi o son 2 kupon açılmıyor attığın
Torpil agf değil laAgf olarqk Torpil gelsin digerleri 10 ganyan altı gelmesin 500 600 le kapatırsın günü
3 torpil tek olan linki yeniden atman lazim dost basladigi icin açılmıyor
Plase ama orda herk3s 2 atla gecmistir tahminim ilk ayak ganyan yüksek olmasi iyi olduTorpil agf değil la