- 1,826
- 463
- 83
Bol sans
Bursada son ayak bomba gelirae devir bile edebiliriyi bari bursada 4 numara son anda geldi kazandı , tek ayaktan yatmadık
biz bilemedik kimse bilmesinBursada son ayak bomba gelirae devir bile edebilir
2 yada 10 gelsin1 2 3 6 8 10 lazım bize bu ayak
para bizde ne arar reis , ayrıca hayatımda at yarışı oynamadım2 hışman sürpriz yapabilir dedigim gibi parasi olan 6/2,8 ikili ufak atsın
Kazanmak icin degil zevkine oynayınca tutuyor dost diger türlü at ne kadar favori olursa olsun startta kalıyor veya jokey getiremiyor o yüzden seni yormayacak sekilde oynamani tavsiye ederim her daimpara bizde ne arar reis , ayrıca hayatımda at yarışı oynamadım![]()
bi oynamadıgımız bu var , bu da kalsın reis cok sagolKazanmak icin degil zevkine oynayınca tutuyor dost diger türlü at ne kadar favori olursa olsun startta kalıyor veya jokey getiremiyor o yüzden seni yormayacak sekilde oynamani tavsiye ederim her daim
2/2 15.151/1 15.15 ganyan
para bitti mi kardo1/6 normal ıkılı koyduk ronın yarıs gormesı lazım bu grubun ıcınden gecer bıdahakı yarıs
Tebrikler dost dedigin gibi kuvvetli at beyaz bayrak ayna yapıyordu1/6 normal ıkılı koyduk ronın yarıs gormesı lazım bu grubun ıcınden gecer bıdahakı yarıs
odedım kırayı kalanla cabalıyoruzpara bitti mi kardoyoksa kira ödendi mi
grup 1 kosmus normalde yer bunlarıTebrikler dost dedigin gibi kuvvetli at beyaz bayrak ayna yapıyordu
Jokey hatası var cok dizginledi 400 de atı bıraksa zaten derece olarakta cok önde atgrup 1 kosmus normalde yer bunları