- 4,623
- 1,259
- 113
bizimki tam öne geçecekti dışardan 6 ve 4 geldiMesafe uzun geldi olmadı malesef ama bu altılı milyon verir hic tek yok
bizimki tam öne geçecekti dışardan 6 ve 4 geldiMesafe uzun geldi olmadı malesef ama bu altılı milyon verir hic tek yok
Vermez İstanbul var diye kimse oynamamış 6 milyon dağıtılacak tutar varMesafe uzun geldi olmadı malesef ama bu altılı milyon verir hic tek yok
12.5 dagıtılacakVermez İstanbul var diye kimse oynamamış 6 milyon dağıtılacak tutar var
Düzeltme 12 milyonmuş iyi para bırakır 120-150bin tahminimVermez İstanbul var diye kimse oynamamış 6 milyon dağıtılacak tutar var
Son iki ayakta boyle gelirse 500 verir en azVermez İstanbul var diye kimse oynamamış 6 milyon dağıtılacak tutar var
Sağlık olsun dost İstanbulu buluruz biralar buzlukta donmuş amk altılıya değilde ona üzüldüm biraz egt oynayayım şimdi kupon atıyorum isteyen takip etsinMesafe uzun geldi olmadı malesef ama bu altılı milyon verir hic tek yok
Bende Bremen aldım dün bir kasa onu yudumluyorum pazar gunu veliefendideyimSağlık olsun dost İstanbulu buluruz biralar buzlukta donmuş amk altılıya değilde ona üzüldüm biraz egt oynayayım şimdi kupon atıyorum isteyen takip etsin
ilk attıgın kuponlarda var 1 tane istanbulSağlık olsun dost İstanbulu buluruz biralar buzlukta donmuş amk altılıya değilde ona üzüldüm biraz egt oynayayım şimdi kupon atıyorum isteyen takip etsin
Sağlık olsun dost İstanbulu buluruz biralar buzlukta donmuş amk altılıya değilde ona üzüldüm biraz egt oynayayım şimdi kupon atıyorum isteyen takip etsin
tamam bunu atmıştın en başta reis
Bu attığım da yedekilk attıgın kuponlarda var 1 tane istanbul
reis diğerlerinide atarmısın , gözükmeyen 2 kupon var acılmıyorBu attığım da yedek
reis diğerlerinide atarmısın , gözükmeyen 2 kupon var acılmıyor