- 2,974
- 1,502
- 113
1in oluru var gibi muhtemelde baya düştüAltı gelseydi sonda Bi eşekle sen dedin diye yaptığım kupon geliyordu en az 10bin atacaktım sana içimden öyle geçiyordu Allah var
1in oluru var gibi muhtemelde baya düştüAltı gelseydi sonda Bi eşekle sen dedin diye yaptığım kupon geliyordu en az 10bin atacaktım sana içimden öyle geçiyordu Allah var
EvetBurada 1-8-10
Mu var şimdi ?
Bu oyun zor iş kardeşNasip işte tersoyuz ya ondan istediğimiz olmuyo kardeşim ne diyim
Ya 4 numara var o olmasa önde rahat kalacaktı çok şansı olurdu da 4 var aq deli gibi kaçıyo çok seri1in oluru var gibi muhtemelde baya düştü
Dünyanın en zor kumarı ya işte İki canlının aynı anda yaptı spor at’ın ağzı var dili yok anlık sıkıntısı olsa söyleyemiyo bişey yapamıyoBu oyun zor iş kardeş
Umarım 1/8 biri gelir ben 1 i tutuyorum sebebi kilosu açıkçası
8 de iyi koşar ya bu yarış start sorunu var biraz işte her yarış startta oyalınıyo 4-5 boy düzgün çıkarsa iyi koşar o da1 gelecek 1/10 ikili biter
6/6 10 numara kazandı 2.20 ganyan ilk altılı kazandı ikinci altılı sadece 5.ayaktan patladı3 kazandı ilk altılı devam ediyor ikinci altılı patladı
5/5
Dostum hafif kilolu atlar daha şanslı olurAllahın kocakafası 53 kiloda bu atı nasıl getirdi inanılmaz neyse hiç yoktan iyidir tebrikler dost
2 lira para verir 200er lira blanks la sana atarım 1600lira zaten kupon fiyatı 😆10 geldi