2/2 7 numara geldi 2.45 ganyan
Ekli dosyalar
-
259.3 KB Görüntüleme: 23
-
213.7 KB Görüntüleme: 23
2/2 7 numara geldi 2.45 ganyan
Helal Yıldıray büyük ihtimalle koyarız bu altılıyı iyi tek verdinBol şans kardeşim 2.ayak (7)Forgıve And Forget
Geçilmez tutuyorum
Bu atın geçiliri yoktu ya para olsa basıcakstım ne var ne yoksa aq yok tersoyuz işteHelal Yıldıray büyük ihtimalle koyarız bu altılıyı iyi tek verdin
Benim para hesaba yatmadı yatsa basacaktımBu atın geçiliri yoktu ya para olsa basıcakstım ne var ne yoksa aq yok tersoyuz işte
Benimde hesaba para aticak vakit yoktu son anda yaptım sen diyince ama iyi altılı ters atlar var parayı alabilirBu atın geçiliri yoktu ya para olsa basıcakstım ne var ne yoksa aq yok tersoyuz işte
İnş gelir kardeşimBenimde hesaba para aticak vakit yoktu son anda yaptım sen diyince ama iyi altılı ters atlar var parayı alabilir
3/3 4 numara yilmakizim kazandı 2.70 ganyan2 kuponda 2/2 devam ediyor bı ganyan lazım +7 +8 gibi
atlara fısıldayan adam bol şans abiBi ufak başlayalım kuponlar geldikçe aşşağıda paylaşılacaktır dağıtım olacaktır kupon kazancı olmadan özelden para talebinde bulunmayın arkadaşlar uğursuz geliyorYükleniyor…
aty.tc
4/4 4 numara sancakalan geldi 2.80 Ganyan3/3 4 numara yilmakizim kazandı 2.70 ganyan
İkinci altılı yapmıyorum 1.altılı tutarsa dağıtım yapıp konuyu kilitliycem bugün tadı yok zaten 3 kişiye dağıtım yapacam onlarda belli4/4 4 numara sancakalan geldi 2.80 Ganyan
4/4 e numara sancakalan geldi 2.80 Ganyan
Tamam dost sen nasıl istersenİkinci altılı yapmıyorum 1.altılı tutarsa dağıtım yapıp konuyu kilitliycem bugün tadı yok zaten 3 kişiye dağıtım yapacam onlarda belli
Bol şans atlara fısıldayan adam 🖖Bi ufak başlayalım kuponlar geldikçe aşşağıda paylaşılacaktır dağıtım olacaktır kupon kazancı olmadan özelden para talebinde bulunmayın arkadaşlar uğursuz geliyorYükleniyor…
aty.tc
3 kazandı ilk altılı devam ediyor ikinci altılı patladı4/4 4 numara sancakalan geldi 2.80 Ganyan
6 dayanamadı o gelse güzel olcaktı aq ters ti3 kazandı ilk altılı devam ediyor ikinci altılı patladı
5/5
Evet sondada çok ters atlar vardı cacık olmaz bu altılıdan6 dayanamadı o gelse güzel olcaktı aq ters ti