- 2,981
- 1,506
- 113
3 atla geçersek şükür dicezEvet sondada çok ters atlar vardı cacık olmaz bu altılıdan
3 atla geçersek şükür dicezEvet sondada çok ters atlar vardı cacık olmaz bu altılıdan
1 gelirse 5-6 bin verir yineEvet sondada çok ters atlar vardı cacık olmaz bu altılıdan
Aynen 10 bile gelse blanks la sana ufak Bi şans parası atıcam o kadar takip etti adam1 gelirse 5-6 bin verir yine
Öbür kuponda çok ters atlar vardı son ayak 6 dayanamadı 50 60 verirdi Bi eşekle şansımız yok1 gelirse 8 10 verir bence tek atlar yıkılmış bazı kosularda 1 arkasi cifte alacagim bende
Aynen çok iyiydi o 10 gelseydi bari aq fazla bişey yoktu 3 le arasında agf %20 ye %14 tüÖbür kuponda çok ters atlar vardı son ayak 6 dayanamadı 50 60 verirdi Bi eşekle şansımız yok
Aynen diğer kuponda son ayak baya iyiydi eşek gelme ihtimalinde paraya giderdi buna da şükür bakalımÖbür kuponda çok ters atlar vardı son ayak 6 dayanamadı 50 60 verirdi Bi eşekle şansımız yok
Ankara'da surdirek oynuyorlarmis 10u bakalım getirebilecek miKocakayaya dün o kadar küfür ettim bugün gelir yarış alır kesin
Bu gelsin en azından akşam İzmire parası olsun adamın dün cok kaybettiAynen diğer kuponda son ayak baya iyiydi eşek gelme ihtimalinde paraya giderdi buna da şükür bakalım
Start ta kaldı 3 boy orospuAynen çok iyiydi o 10 gelseydi bari aq fazla bişey yoktu 3 le arasında agf %20 ye %14 tü
1 in galobu iyiymiş startta kalmazsa 1 10 kapışır gibiAnkara'da surdirek oynuyorlarmis 10u bakalım getirebilecek mi
Bir kazanırsa cansuyu olur1 in galobu iyiymiş startta kalmazsa 1 10 kapışır gibi
Ahmet Çelik ya bişey demiyorum ona çeliklerin hepsi o.e benceStart ta kaldı 3 boy orospu
En kötü 8 gelsin bariBir kazanırsa cansuyu olur
Altı gelseydi sonda Bi eşekle sen dedin diye yaptığım kupon geliyordu en az 10bin atacaktım sana içimden öyle geçiyordu Allah varAynen çok iyiydi o 10 gelseydi bari aq fazla bişey yoktu 3 le arasında agf %20 ye %14 tü
Nasip işte tersoyuz ya ondan istediğimiz olmuyo kardeşim ne diyimAltı gelseydi sonda Bi eşekle sen dedin diye yaptığım kupon geliyordu en az 10bin atacaktım sana içimden öyle geçiyordu Allah var