Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyon Kocaelispor

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
1,070
113
İzmitliler ses ver Kocaelispor süperligde💚🖤
Tebrikler, iyi olmuş. Gençken izlediğim iptal olan ilk maç Kocaeli maçıydı :) Hem ilk akşam maçı hem de ilk iptal olan maçtı sanırım. Hakeme hak ettiğini söylemişti taraftar, maçı iptal etmişti...
Sonra hakemliği bırakmıştı. Taraftarı olan kulüplerin gelmesi + değerdir 🙏

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Tebrikler, iyi olmuş. Gençken izlediğim iptal olan ilk maç Kocaeli maçıydı :) Hem ilk akşam maçı hem de ilk iptal olan maçtı sanırım. Hakeme hak ettiğini söylemişti taraftar, maçı iptal etmişti...
Sonra hakemliği bırakmıştı. Taraftarı olan kulüplerin gelmesi + değerdir 🙏
Sağolasın kral düşüncen için baş tacısın 💚🖤

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Valla cok sevindim sonunda hakeden ve stadi taraftari olan takim geldi super lige hayirlisi olsun kalici olsun

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Koklu ve guclu takimlar boyle ayakta kaliyo demek ki helal olsun harbiden

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Koklu ve guclu takimlar boyle ayakta kaliyo demek ki helal olsun harbiden
16 yıl oldu ne zorluklar çektik nerelerden geldik kolay olmadı hiç takımı yanlız bırakmadık biz Bunu sonuna kadar hak ettik bugün 16:00 da maçtan sonra kutlamalar var buyrun gelin izmitimize görün bizi 😂💚🖤💚🖤

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
@Müslüm75 o atmosferi ve coskuyu tahmin edebiliyorum 1 ay once oradaydim gezmek icin geldik arkadasimla harikaydi zaten bana yakinsiniz istanbul kocaeli bir sey yok 😉

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Stadda bile yerinde durmayan taraftar bugun o sokaklari ne yapar bilmiyorum artik 😂 aman rahat durun 😂

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
‼🚨 alo itfaiye mi kocaelide yangin var ne kadar ekipman varsa alin hemen gelin 😂😂 adamlar kafaya koymus deli bunlar 😂😂

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
@Müslüm75 valla cok isterdim kral ertesi gun is var gelmek gitmek yoracak ama izinli bir gunde gercekten gelmek isterim orada oldugunu ogrenmek de guzel var ol kral

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
‼🚨 alo itfaiye mi kocaelide yangin var ne kadar ekipman varsa alin hemen gelin 😂😂 adamlar kafaya koymus deli bunlar 😂😂
16 yıl oldu be reis bırakta yakalım ortalığı da hazırladım herşeyi 🤣🤣🤣 saati bekliyorum 🤣

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
@Müslüm75 sakasi bir yana gercekten kalpten soyluyorum sonunda emegi ve gercek oyunla oynayip hakeden takim boyle gelir iste

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Kocaelispor'un lale devri Sefa Sirmen zamanıydı.
Klübü Serhan Gürkan ekibi yedi.
Muammer Abi sağolsun kulübü ayakta tutabilmek için varını yoğunu harcadı hatta bir zaman sahte para ile kulübü almak isteyen olduda eski tesislerde adamı dövdüler 😀 tam klüp yeniden ayağa kalkacağı sırada hepimizin sevdiği tribün lideri tuna durmazı öldürdüler taraftar ayağını kesti .
Sonra çocukluk arkadaşım hodri meydan topluluğu tarafından çok sevilen serhat bozu yine çocukluk arkadaşlarımız öldürdü maça giderken.
Bu klübün üstüne çok kan çok emek var ben şahsım adına tuna abi öldükten sonra 1 tane bile maça gitmedim.
Bu klüp tribünü ayakta kalırsa birşeyler yapabiliyor mesela geçen sezon Haluk bozo vardı öyle bir sömürdü ki yönetimi süper ligin kıyısından döndüler. Bu sezon Miraç ile Kerem Erman tekrar hodri meydanı ayağa kaldırdı ve şimdi istenilen sona gelindi.
Umarım süper ligde en az Göztepe gibi bir konuma gelirler.
Sabaha kadar sokaklarda eğlence durmadı ALLAH yollarını bahtlarını açık etsin

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Umarim arkanizdan gelecek takimlarda hakeden ve super lige yakisan takimlar gelir