Kardeşim gelen taraftara ne bakıyon sen stad stad deilki
Kardeşim gelen taraftara ne bakıyon sen stad stad deilki
Kocaelisporun stqdı bizde olsa o stad dolar emin ol
Ben ciddiyim vallahi reis yaz numara da veririm söylemen yeterli ben geliyorum demem yeterki alırım gezersin izmitimizi yarın kent meydanın da maç yayını var izleriz kutlama olucak görürsün bizi 😀Vallahi sıcakkanlı ortamları severim aslında işten kaçamak yapabilirsem gelmek isterim
Kesin gs lisinKocaelisporu da desteklemiyorum ki
Vallahi kral aslında böyle bi ortama ihtiyacım var yok deil aslında bende cafe müdürüyüm bırakabilirmiyim bakıcamBen ciddiyim vallahi reis yaz numara da veririm söylemen yeterli ben geliyorum demem yeterki alırım gezersin izmitimizi yarın kent meydanın da maç yayını var izleriz kutlama olucak görürsün bizi 😀
Yok, fbliyimKesin gs lisin
Bizim de boş degil zaten kanka biz takımımızın hep yanındaydık şimdi süperlige çıktı tabi artık hiç boş olmucak stadKocaelisporun stqdı bizde olsa o stad dolar emin ol
10 yıl Pendik'te yaşadım pendiksporu da bilirim 10 bin taraftarı olsa bunların 9 bin tanesi farklı takım taraftarı sadece Pendik'te yaşadıkları için destekliyor pendiksporuKardeşim gelen taraftara ne bakıyon sen stad stad deilki
Boş deil onu demedim bizjm stadda büyük olsa oda dolar drmem istedimBizim de boş degil zaten kanka biz takımımızın hep yanındaydık şimdi süperlige çıktı tabi artık hiç boş olmucak stad
Haber verirsin reis hiç sorun degil 16:00 da maç var ben çarşıda olcam zaten dediğim gibi alırım seni konum atarım arabayla geliceksen hem maç izlicemiz yerin yanına park ettiririm otobüsle gelceksen gelir alırım başımızın üstünde yerin varVallahi kral aslında böyle bi ortama ihtiyacım var yok deil aslında bende cafe müdürüyüm bırakabilirmiyim bakıcam
Neresjnde yaşadın bro10 yıl Pendik'te yaşadım pendiksporu da bilirim 10 bin taraftarı olsa bunların 9 bin tanesi farklı takım taraftarı sadece Pendik'te yaşadıkları için destekliyor pendiksporu
ÇınardereNeresjnde yaşadın bro
Saolasın kral süperliğte destekçinizimHaber verirsin reis hiç sorun degil 16:00 da maç var ben çarşıda olcam zaten dediğim gibi alırım seni konum atarım arabayla geliceksen hem maç izlicemiz yerin yanına park ettiririm otobüsle gelceksen gelir alırım başımızın üstünde yerin var
Dediğin bazı şeyler dogru ama stadı biliosundurÇınardere
Fb yi sevmm broYok, fbliyim
Biliyorum da işte demek istediğim ikinci takımı olarak gormeseler taraftar ateşi olur mesela Kocaeli Sakarya Göztepe Bursa bunların tribünü bana göre Türkiye'nin en iyi tribünü büyük takimlar bile çöp kalır yanlarındaDediğin bazı şeyler dogru ama stadı biliosundur
Ya en ateşli taraftara girersen belli başlı takımlar var bizde onları görmek isteriz zaten süperligte dediğin dogruBiliyorum da işte demek istediğim ikinci takımı olarak gormeseler taraftar ateşi olur mesela Kocaeli Sakarya Göztepe Bursa bunların tribünü bana göre Türkiye'nin en iyi tribünü büyük takimlar bile çöp kalır yanlarında
Bursa eskişehir kocaeli sakarya doğru bunların taraftarları güzeldeBiliyorum da işte demek istediğim ikinci takımı olarak gormeseler taraftar ateşi olur mesela Kocaeli Sakarya Göztepe Bursa bunların tribünü bana göre Türkiye'nin en iyi tribünü büyük takimlar bile çöp kalır yanlarında
Eski gsli bu adamın ama liği orası be kral burda iş yapmazOğulcan Çağlayan 16 gol - 7 asist yapmış, zamanında çok haksızlık yapıldı bu adama, kariyeri bitirilmeye başladı, yıkılmadığını görmek sevindirici.