Kardeşim başakşehirin çokmu taraftatı var yada hatayın hee süperligte bu takımlarVarda nerdeydi bunlar ne stad ne bişi yani zor deplasman değil bunlar anladın
Kardeşim başakşehirin çokmu taraftatı var yada hatayın hee süperligte bu takımlarVarda nerdeydi bunlar ne stad ne bişi yani zor deplasman değil bunlar anladın
Kardeşim başta pendik eyüpspor dedi iyi oku mesajalriAdam sana Anadolu takımları diyor kral sen nediyosun😊 Sakarya bursa Eskişehir karşıyaka Altay bunun gibi ismini saymadklarm😊
Gel yarın kanka kutlama var şuanda var ÇARŞI şuran fenaaa vallahi yarın daha fena olcak 16:00 da maçtan sonraGebzedeyim bende dost Körfezde çalışıyom
Vakit olursa gelirim inşallahGel yarın kanka kutlama var şuanda var ÇARŞI şuran fenaaa vallahi yarın daha fena olcak 16:00 da maçtan sonra
AynenKocaelisporu tebrik ederim İnşallah Eskişehirde bir an önce gelir
Sağolasın kral hak ettik sonunda kavuştuk şükür 💚🖤Hosgeldiniz dost, yakından uzaktan bağlantım yok ama bursaninda gelmesini çok istiyorum lige böyle takımlar lazım
Bende geliyim bi PENDİKSPORLU OLARAKGel yarın kanka kutlama var şuanda var ÇARŞI şuran fenaaa vallahi yarın daha fena olcak 16:00 da maçtan sonra
986 seyirci ortalaması varmış bu seneVarda nerdeydi bunlar ne stad ne bişi yani zor deplasman değil bunlar anladın
Pendiksporunmu986 seyirci ortalaması varmış bu sene
İlk defa Pendiksporlu birini gördüm. Bir insan niye Pendiksporu destekler kiBende pendikliyim taraftarı var kardeşim bukadar küçümseme bu takımı
Yarın kent meydanın da buluşalım o zaman burda kim varsa İzmitliler yeni cumada Çar içer maçı izleriz tanışmış olur 😂
Kardeşim başta pendik eyüpspor dedi iyi oku mesajalri
AynenPendiksporunmu
Başımızın üstünde yerin var kral vallahi yaz alırım çarşıda seni söylemen yeterliBende geliyim bi PENDİKSPORLU OLARAK
Niye sen niye kocaelisporu destekliyon meselaİlk defa Pendiksporlu birini gördüm. Bir insan niye Pendiksporu destekler ki
Gel bekleriz tabiBende geliyim bi PENDİKSPORLU OLARAK
Vallahi sıcakkanlı ortamları severim aslında işten kaçamak yapabilirsem gelmek isterimBaşımızın üstünde yerin var kral vallahi yaz alırım çarşıda seni söylemen yeterli
İste bu yüzden kocaelispor taraftarlarınj seviyorum sıcakkanlılarGel bekleriz tabi
Kocaelisporu da desteklemiyorum kiNiye sen niye kocaelisporu destekliyon mesela