Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyon Kocaelispor

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Vallahi sıcakkanlı ortamları severim aslında işten kaçamak yapabilirsem gelmek isterim
Ben ciddiyim vallahi reis yaz numara da veririm söylemen yeterli ben geliyorum demem yeterki alırım gezersin izmitimizi yarın kent meydanın da maç yayını var izleriz kutlama olucak görürsün bizi 😀

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Ben ciddiyim vallahi reis yaz numara da veririm söylemen yeterli ben geliyorum demem yeterki alırım gezersin izmitimizi yarın kent meydanın da maç yayını var izleriz kutlama olucak görürsün bizi 😀
Vallahi kral aslında böyle bi ortama ihtiyacım var yok deil aslında bende cafe müdürüyüm bırakabilirmiyim bakıcam

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113
Kardeşim gelen taraftara ne bakıyon sen stad stad deilki
10 yıl Pendik'te yaşadım pendiksporu da bilirim 10 bin taraftarı olsa bunların 9 bin tanesi farklı takım taraftarı sadece Pendik'te yaşadıkları için destekliyor pendiksporu

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Vallahi kral aslında böyle bi ortama ihtiyacım var yok deil aslında bende cafe müdürüyüm bırakabilirmiyim bakıcam
Haber verirsin reis hiç sorun degil 16:00 da maç var ben çarşıda olcam zaten dediğim gibi alırım seni konum atarım arabayla geliceksen hem maç izlicemiz yerin yanına park ettiririm otobüsle gelceksen gelir alırım başımızın üstünde yerin var

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Haber verirsin reis hiç sorun degil 16:00 da maç var ben çarşıda olcam zaten dediğim gibi alırım seni konum atarım arabayla geliceksen hem maç izlicemiz yerin yanına park ettiririm otobüsle gelceksen gelir alırım başımızın üstünde yerin var
Saolasın kral süperliğte destekçinizim

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113
Dediğin bazı şeyler dogru ama stadı biliosundur
Biliyorum da işte demek istediğim ikinci takımı olarak gormeseler taraftar ateşi olur mesela Kocaeli Sakarya Göztepe Bursa bunların tribünü bana göre Türkiye'nin en iyi tribünü büyük takimlar bile çöp kalır yanlarında

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Biliyorum da işte demek istediğim ikinci takımı olarak gormeseler taraftar ateşi olur mesela Kocaeli Sakarya Göztepe Bursa bunların tribünü bana göre Türkiye'nin en iyi tribünü büyük takimlar bile çöp kalır yanlarında
Ya en ateşli taraftara girersen belli başlı takımlar var bizde onları görmek isteriz zaten süperligte dediğin dogru

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Bursa eskişehir kocaeli sakarya doğru bunların taraftarları güzelde

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Oğulcan Çağlayan 16 gol - 7 asist yapmış, zamanında çok haksızlık yapıldı bu adama, kariyeri bitirilmeye çalışıldı, yıkılmadığını görmek sevindirici.