- 656
- 147
- 43
Doğru zamanda doğru yerde olabiliyor demek ki bu da önemli bi nitelikBakma istatistige çöpün çöpü ogulcan. Bedava goller cogu
Doğru zamanda doğru yerde olabiliyor demek ki bu da önemli bi nitelikBakma istatistige çöpün çöpü ogulcan. Bedava goller cogu
Tebrikler, iyi olmuş. Gençken izlediğim iptal olan ilk maç Kocaeli maçıydıİzmitliler ses ver Kocaelispor süperligde💚🖤
Sağolasın kral düşüncen için baş tacısın 💚🖤Tebrikler, iyi olmuş. Gençken izlediğim iptal olan ilk maç Kocaeli maçıydıHem ilk akşam maçı hem de ilk iptal olan maçtı sanırım. Hakeme hak ettiğini söylemişti taraftar, maçı iptal etmişti...
Sonra hakemliği bırakmıştı. Taraftarı olan kulüplerin gelmesi + değerdir 🙏
Allah razı olsun kral bizde çok istiyorduk şükür sonunda 💚🖤Valla cok sevindim sonunda hakeden ve stadi taraftari olan takim geldi super lige hayirlisi olsun kalici olsun
16 yıl oldu ne zorluklar çektik nerelerden geldik kolay olmadı hiç takımı yanlız bırakmadık biz Bunu sonuna kadar hak ettik bugün 16:00 da maçtan sonra kutlamalar var buyrun gelin izmitimize görün bizi 😂💚🖤💚🖤Koklu ve guclu takimlar boyle ayakta kaliyo demek ki helal olsun harbiden
Çok iyi dedin bak 🤣🤣🤣🤣Stadda bile yerinde durmayan taraftar bugun o sokaklari ne yapar bilmiyorum artik 😂 aman rahat durun 😂
Ooo yakınız kral gelmek istersen buyur gel yani@Müslüm75 o atmosferi ve coskuyu tahmin edebiliyorum 1 ay once oradaydim gezmek icin geldik arkadasimla harikaydi zaten bana yakinsiniz istanbul kocaeli bir sey yok 😉
Gece sabaha kadar kornalar çaldı ..İzmitliler ses ver Kocaelispor süperligde💚🖤
16 yıl oldu be reis bırakta yakalım ortalığı da hazırladım herşeyi 🤣🤣🤣 saati bekliyorum 🤣‼🚨 alo itfaiye mi kocaelide yangin var ne kadar ekipman varsa alin hemen gelin 😂😂 adamlar kafaya koymus deli bunlar 😂😂
Baş tacısın söylemen yeterli elimizin içinde izmit@Müslüm75 valla cok isterdim kral ertesi gun is var gelmek gitmek yoracak ama izinli bir gunde gercekten gelmek isterim orada oldugunu ogrenmek de guzel var ol kral