Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyon Kocaelispor

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Oğulcan Çağlayan 16 gol - 7 asist yapmış, zamanında çok haksızlık yapıldı bu adama, kariyeri bitirilmeye çalışıldı, yıkılmadığını görmek sevindirici.
Hepsi iyidi aldıkları para kuruşu kuruşuna helal tabi dediğin gibi Oğulcan çok katkısı oldu şimdi bu kadroya takviye yapmamız lazım süperligde bi yerlere gelmemiz için

Silence

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,128
279
83
Körfezim bak işte Hodri Meydan her zaman ki yerinde.
Tebrikler Kocaelispor

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,606
9,720
113
Kocaelispor taraftari da yine süperlige cikinca bos tribunlere oynarsa yine duser. Adamlar alt liglerde full stada oynuyor, superlige cikinca stadin yarisi dolmuyor. Basari endeksliler gibi yakismiyor kocaeline

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Kocaelispora hafif kalan topcular bunlar dost. Ben butun maclarini izledim bu sene. Bu sene takimda kalırsa bi tane kamil demisti dersin
Ben yukarda mesajda yazdım zaten o konuda eyvahlar haklısın takviye yapmamız gerekiyor dedim süperligde kalmamız bi yerlere gelmemiz için takviye şart geldiğimiz gibi gideriz yoksa

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,606
9,720
113
Ben yukarda mesajda yazdım zaten o konuda eyvahlar haklısın takviye yapmamız gerekiyor dedim süperligde kalmamız bi yerlere gelmemiz için takviye şart geldiğimiz gibi gideriz yoksa
Eyupler bodrumlar pendikler basaksehirler varken kocaeli gibi kulupler kalici olmali. Ins eski yapilam hatalar yapilmaz da kalirsiniz dost.