- 3,017
- 2,937
- 113
Kocaeli diyince aklıma taner gülleri gelir bir zamanlar ne gol atıyordu.
Olur tabi ordayız nasipse💚😊Adammmmm yarın kent meydanın da olcam tanışmış oluruz o kadar İzmitli var burda he
Galatasarayı tek başına dağıtan adam gibi adamdı be 💚Kocaeli diyince aklıma taner gülleri gelir bir zamanlar ne gol atıyordu.
Sen neresinde oturuyorsun kanka Kartepe ben ormanya var ya tam orda 😂Olur tabi ordayız nasipse💚😊
Süperligde başarılar uzun zamanİzmitliler ses ver Kocaelispor süperligde💚🖤
Dost kötü takım manasında değil taraftar olan kulüpler gelsin Anadolu'dan ist takımları çok fazla vede taraftarı yokPendiğin neyi varki bro kötü takımmı
Hoşbulduk dost 💚HodrimeydANtalya❤🤍0741 hosgeldiniz kardesler hodrimeydan
Bende pendikliyim taraftarı var kardeşim bukadar küçümseme bu takımıDost kötü takım manasında değil taraftar olan kulüpler gelsin Anadolu'dan ist takımları çok fazla vede taraftarı yok
Cansın 💚🖤Hoşbulduk dost 💚HodrimeydANtalya❤🤍
Merkezdeyim Ben ordueviSen neresinde oturuyorsun kanka Kartepe ben ormanya var ya tam orda 😂
Sağolasın kralSüperligde başarılar uzun zaman
Varda nerdeydi bunlar ne stad ne bişi yani zor deplasman değil bunlar anladınBende pendikliyim taraftarı var kardeşim bukadar küçümseme bu takımı
Yarın kent meydanın da buluşalım o zaman burda kim varsa İzmitliler yeni cumada Çar içer maçı izleriz tanışmış olur 😂Merkezdeyim Ben orduevi
Artık çoktan zamanı gelmisti böule bi takıma ihtiyac var süperligteSağolasın kral
Kocaelisporu tebrik ederim İnşallah Eskişehirde bir an önce gelirKocaeli ve bursa lig atladı, eskisehirspor büyük ihtimal profesyonel liglere dönecek. Simdi bizanslılar düşünsün.
Gebzedeyim bende dost Körfezde çalışıyomMemnun oldum kral Kartepe bende ormanya tarafından izmit bırakılıp gidilir mi
Adam sana Anadolu takımları diyor kral sen nediyosun😊 Sakarya bursa Eskişehir karşıyaka Altay bunun gibi ismini saymadklarm😊Bende pendikliyim taraftarı var kardeşim bukadar küçümseme bu takımı