- 23,054
- 12,025
- 113
Muro bu mesajın neyini sevdin aw hahaahhaha aynen istediğim attıSenin mesaj attığın para attı mı sana.
Para istemek yasak puhahah
Muro bu mesajın neyini sevdin aw hahaahhaha aynen istediğim attıSenin mesaj attığın para attı mı sana.
Para istemek yasak puhahah
benim dm hep açik bilgin olsunDm aç 😂
Sen de o zaman haklarını vereceksinbana onuda sponsor olmuyorlar kankam ama kazanc olunca trip yağmur oluyor uzerime
AhhahahhaahhaMuro bu mesajın neyini sevdin aw hahaahhaha aynen istediğim attı
nerde yanlis yapiyorm bilmiyorm ama 2 3 kisi var yinede sagolsun bu ara ufak tefek destek verdiler kazanc olrsa bende onlara iyilik yaparimSen de o zaman haklarını vereceksin
Para iseyecem knk ıban atayım mı 😂benim dm hep açik bilgin olsun
ölüden de istemezsin be knkam 🤣Para iseyecem knk ıban atayım mı 😂
Para istemek yasak adminler görmesin 😂😂Muro bu mesajın neyini sevdin aw hahaahhaha aynen istediğim attı
Uza açmıyim ağzımıPara istemek yasak adminler görmesin 😂😂
Paraninda seninde dedim bana borcun felan yok siliyorum bir daha muhatap olma deyip kapattım dostlar teşekkür ederim duyarlılığınız keşke herkes insan olsa ama olmuyor malesf @qguzh4nn0O mevzu nasıl kapanmış onu anlamadım lan
Tm dost Allah'a havale ettik o zaman sen öyle diyorsan🥰🙏Paraninda seninde dedim bana borcun felan yok siliyorum bir daha muhatap olma deyip kapattım dostlar teşekkür ederim duyarlılığınız keşke herkes insan olsa ama olmuyor malesf @qguzh4nn0
Tmmdır abi nasıl istersenParaninda seninde dedim bana borcun felan yok siliyorum bir daha muhatap olma deyip kapattım dostlar teşekkür ederim duyarlılığınız keşke herkes insan olsa ama olmuyor malesf @qguzh4nn0
Ne kadar dolandırıdı seniParaninda seninde dedim bana borcun felan yok siliyorum bir daha muhatap olma deyip kapattım dostlar teşekkür ederim duyarlılığınız keşke herkes insan olsa ama olmuyor malesf @qguzh4nn0
Rolde kazanıyor atsın paranı abiParaninda seninde dedim bana borcun felan yok siliyorum bir daha muhatap olma deyip kapattım dostlar teşekkür ederim duyarlılığınız keşke herkes insan olsa ama olmuyor malesf @qguzh4nn0
Bol şans Samet broBol şanlar.. Tek maç tek gol kaldı... Ekli dosyayı görüntüle 821442
ShhsshhssMuro bu mesajın neyini sevdin aw hahaahhaha aynen istediğim attı
Çapı kadar dostNe kadar dolandırıdı seni
Sen e karakteri olan bir adam olsa 7 ayda eline para mı geçmediRolde kazanıyor atsın paranı abi