- 6,796
- 1,997
- 113
teknik ekip bastı dedik abiWonnnaaanzinhoooooo
teknik ekip bastı dedik abiWonnnaaanzinhoooooo
Helal samoWonnnaaanzinhoooooo
Yakışırrrr 🔥 🔥Wonnnaaanzinhoooooo
Ömer baba dıyom ben secılmezsemHerkesin emeğine sağlık beyler.. Burada aktif olanlara rol yapacak bir babayiğit kim var ortak fikriniz nedir
@ahmetc10 yaparHerkesin emeğine sağlık beyler.. Burada aktif olanlara rol yapacak bir babayiğit kim var ortak fikriniz nedir
Eyv. dost sağol
Ahmet yada Ömer babaHerkesin emeğine sağlık beyler.. Burada aktif olanlara rol yapacak bir babayiğit kim var ortak fikriniz nedir
Eyvallah brom varlığın yeterÖmer baba dıyom ben secılmezsem![]()
@ahmetc10Kimse gerilmesin beyler. Güzel kuponlarla devam edecez yine. Kazanç oldukça dağıtım olacak. Şimdi ortak birini belirleyin
Sen seç reisKimse gerilmesin beyler. Güzel kuponlarla devam edecez yine. Kazanç oldukça dağıtım olacak. Şimdi ortak birini belirleyin
yav hocam zaten her rollde aynı adamlar iyice meslek haline getirrmiş adamlarHerkesin emeğine sağlık beyler.. Burada aktif olanlara rol yapacak bir babayiğit kim var ortak fikriniz nedir
abi adam 4 milyar mesaj atmış belli rollcü olduğu saygıalr abiSen seç reis
Hak senin dir bence dostyav hocam zaten her rollde aynı adamlar iyice meslek haline getirrmiş adamlarbıraksalar da biz de kazansak ayda yılda takip ediyoruz
eyvallah abim sağolasın@calimly kardeşim sen bi kararım at özel'den. Yine burdan devam edeceğim ben çekim verdim gelince. 34 tl ile 7k süper bir olay oldu