- 12,143
- 6,622
- 113
İkisini de kovDur bakcam metın mı daha erken sen mı erken gelmıssın
İkisini de kovDur bakcam metın mı daha erken sen mı erken gelmıssın
Hahaha yok niye bahanem ciksin ya 5 saat emek verdik neyi niye bahane edimParayı aldı bahanesi cikti🤣🤣🤣🤣
Burda olduğuna sahitimHahaha yok niye bahanem ciksin ya 5 saat emek verdik neyi niye bahane edim![]()
Ben baştan beri buradayım pek takip etmedim ama ondan önce geldiğim kesinDur bakcam metın mı daha erken sen mı erken gelmıssın
Zaten hahahBurda olduğuna sahitim))
@sinansrml63 150 ser lıra 2 nıze kabul muBen baştan beri buradayım pek takip etmedim ama ondan önce geldiğim kesin![]()
Hic takip etmedin sayfa 52 de ne oluyor burda bakim dedin benden sonra gfgBen baştan beri buradayım pek takip etmedim ama ondan önce geldiğim kesin![]()
Olur bana uyar sinanda kabul ederse@sinansrml63 150 ser lıra 2 nıze kabul mu
Olur@sinansrml63 150 ser lıra 2 nıze kabul mu
Sinan zaten teknik 1 adımda 300 yapar onu
Helal olsun@sinansrml63 150 ser lıra 2 nıze kabul mu
Yes ikimizde 500 yqpariz umarimSinan zaten teknik 1 adımda 300 yapar onu
Sinan yapamazsan bana yaz ,sana kayıp.bonusu siteden nasıl alınır onu gostercemSinan zaten teknik 1 adımda 300 yapar onu
Olur 😃Sinan yapamazsan bana yaz ,sana kayıp.bonusu siteden nasıl alınır onu gostercem
Umarım şans yaver giderse olur. Bı ara 2-3 haftada 90 TL yi 154k yapmıştımYes ikimizde 500 yqpariz umarim
İlk metin kabul ettiğine göre Sinan haklıOlur bana uyar sinanda kabul ederse
Sonuçta ikimiz de.ayni hayvaniz bu nankör insanlar içerisinde birbirimize destek olmalıyızOlur 😃
Sonra ne yaptinUmarım şans yaver giderse olur. Bı ara 2-3 haftada 90 TL yi 154k yapmıştım