- 43,166
- 11,985
- 113
Aynen dostttSonuçta ikimiz de.ayni hayvaniz bu nankör insanlar içerisinde birbirimize destek olmalıyız
Aynen dostttSonuçta ikimiz de.ayni hayvaniz bu nankör insanlar içerisinde birbirimize destek olmalıyız
Ilk o demisti zaten ben takip etmedim almayin listeye diye ajshdgf neyse paylasmak guzeldir @gmetin ile 500 yapacaz beraberİlk metin kabul ettiğine göre Sinan haklı)))
Paparadan atsin hvgZaten 50 TL eft ücreti var
Sinan ve metinden kesZaten 50 TL eft ücreti var
Takılıyorum yaIlk o demisti zaten ben takip etmedim almayin listeye diye ajshdgf neyse paylasmak guzeldir @gmetin ile 500 yapacaz beraber
Sonra 5 er 10 ar kat basıp kaybettimSonra ne yaptin
Gecmis olsun yine yaparsin insallahSonra 5 er 10 ar kat basıp kaybettim![]()
İnşallah. İşin garip tarafı parayı da kullanacağım yer yoktu. Telefon alsam kıyafet alsam altın vs alsam hanım bu değirmenin suyu nereden geliyor diyip beni paralar di belki de ondan kaybettim.Gecmis olsun yine yaparsin insallah
Keske bize verseydin biz sana saklardik hgggİnşallah. İşin garip tarafı parayı da kullanacağım yer yoktu. Telefon alsam kıyafet alsam altın vs alsam hanım bu değirmenin suyu nereden geliyor diyip beni paralar di belki de ondan kaybettim.
OlabilirdiKeske bize verseydin biz sana saklardik hggg
Bi dahakine artik hggOlabilirdi
Akşam üzeri 2 tane 4 küsur orana 100 er oynadım ikiside 400 falan bozum vardı birisi 16-5 den çeyreği verdi diğeri 13-21 öndeydi 26-28 oldu süre bitmiş 28-28 bitti salak gibi ikisini de bozmadım gittiKeske bize verseydin biz sana saklardik hggg
BenKım kaldı almayan