- 5,879
- 1,684
- 113
İyide sen bayağı sonra geldin 3 saat sonra hatta sana sen çok geç kaldın yazmıştım ilk mesajında.simdi liste yapıp kendini listeye Alman iyimis 😂Iyilik yaramiyor size ggf
İyide sen bayağı sonra geldin 3 saat sonra hatta sana sen çok geç kaldın yazmıştım ilk mesajında.simdi liste yapıp kendini listeye Alman iyimis 😂Iyilik yaramiyor size ggf
Stüdyoda duygusal anlar.Sana karşı yanlışım olduysa hakkını helal et tanımam etmem seni
Akasya durağındaki Sinan tam yaİyide sen bayağı sonra geldin 3 saat sonra hatta sana sen çok geç kaldın yazmıştım ilk mesajında.simdi liste yapıp kendini listeye Alman iyimis 😂
En basindan bi tek sen varsin sadece sana verilecekse tmm haklisin 😀İyide sen bayağı sonra geldin 3 saat sonra hatta sana sen çok geç kaldın yazmıştım ilk mesajında.simdi liste yapıp kendini listeye Alman iyimis 😂
Adamı bir daha gormicez.belki ayıp.olmasinStüdyoda duygusal anlar.
@Efsane083412 @cenk55 @Barcoreus @Alikemal @Metings1905 @gmetin bunlar uzun süre burada mesajını gördüklerim @sinansrml63 belki onceki kuponda gelmişti sona dogru bilmiyorum artikElebaşı ol listeyi oluştur istersen samet hocam ve herkes onay verirse listene ne yazarsan uyarim
Gmetin sade laf soktu gitti la onu niye yazdin😂@Efsane083412 @cenk55 @Barcoreus @Alikemal @Metings1905 @gmetin bunlar uzun süre burada mesajını gördüklerim @sinansrml63 belki onceki kuponda gelmişti sona dogru bilmiyorum artik
Dur daha tartıscaz etcez yüzü bulurAz daha takılın 100 sayfaya ne kaldı şurada![]()
Daha önce de görmemişsindir bence fotodaki kendisi değildir düşme sakınAdamı bir daha gormicez.belki ayıp.olmasin![]()
İlk 3 kafada dostum evet,,@Efsane083412 @cenk55 @Barcoreus @Alikemal @Metings1905 @gmetin bunlar uzun süre burada mesajını gördüklerim @sinansrml63 belki onceki kuponda gelmişti sona dogru bilmiyorum artik
Sadece gmetin hatali benim attigim liste dogruydu iste tek tek baktim kimi yarim birakmis kimi laf atmis kimi ortada birakmis@Efsane083412 @cenk55 @Barcoreus @Alikemal @Metings1905 @gmetin bunlar uzun süre burada mesajını gördüklerim @sinansrml63 belki onceki kuponda gelmişti sona dogru bilmiyorum artik
Mesajını gördüklerim yazdim zatenGmetin sade laf soktu gitti la onu niye yazdin😂