- 36,419
- 27,496
- 113
Sınan dısındakıler dm atsın emegınıze sağlık iban@Efsane083412 @cenk55 @Barcoreus @Alikemal @Metings1905 @gmetin bunlar uzun süre burada mesajını gördüklerim @sinansrml63 belki onceki kuponda gelmişti sona dogru bilmiyorum artik
Sınan dısındakıler dm atsın emegınıze sağlık iban@Efsane083412 @cenk55 @Barcoreus @Alikemal @Metings1905 @gmetin bunlar uzun süre burada mesajını gördüklerim @sinansrml63 belki onceki kuponda gelmişti sona dogru bilmiyorum artik
Bir daha rolling yaparsan ben yokum belim.agriyor hocamBeyler @Metings1905 gönderdim birazdan dağıtım yapacak emeklerinize sağlık tekrar
La gmetin yok ben varim aloooSınan dısındakıler dm atsın emegınıze sağlık
Ortamı yumuşattık kötü mü ettikGmetin sade laf soktu gitti la onu niye yazdin😂
Sende son adımda geldin sanırımLa gmetin yok ben varim alooo
Adamın mesajını kastettim karşılık vermistim yoksa ahmet değilim düşmemDaha önce de görmemişsindir bence fotodaki kendisi değildir düşme sakın
La sana qtacak beni cikardi bu metings yi kara listeye alak hggOrtamı yumuşattık kötü mü ettik![]()
Sen benı lısteye almazsın heeee puahajLa gmetin yok ben varim alooo
Kesene bereket dost ,şansın kazancın bol olsunBeyler @Metings1905 gönderdim birazdan dağıtım yapacak emeklerinize sağlık tekrar
Saat 7 de geldim ne son adimi hata efsane şakasini yaptiSende son adımda geldin sanırım
Benim.hakkinda da yorum yapsanaSadece gmetin hatali benim attigim liste dogruydu iste tek tek baktim kimi yarim birakmis kimi laf atmis kimi ortada birakmis
Kardeşim bizde takipdeydik gece olunca gelecektikGece anca biter burası
Sonradan aldim la seni duger metinle karistirdim laa hggtSen benı lısteye almazsın heeee puahaj
Dur bakcam metın mı daha erken sen mı erken gelmıssınSonradan aldim la seni duger metinle karistirdim laa hggt
Parayı aldı bahanesi cikti🤣🤣🤣🤣Teşekkürler beyler ibani şuan istemsizce kullanamıyorum uzun mesele payco dan atacak olan varsa ×2 teşekkür edebilirim![]()
@Metings1905 gunahimi aldin ggf@Efsane083412
@Alikemal
@Metings1905
@cenk55
@sinansrml63 yani ben
@Barcoreus
Yanlis metini almisim bu dogrubsanirim
İlk 10 sayfayı taradım mesajın yokturSaat 7 de geldim ne son adimi hata efsane şakasini yapti