- 30,947
- 11,334
- 113
Önemli değil yavrum kutsal bir görev versem olur mu peki seninle beraber 10 kişi olacak gelirse 10 kişiye ulaşalım 250🙏🤗Bol şansın olsun, takip etmedim şimdiye kadar kazananlara tebriks
Önemli değil yavrum kutsal bir görev versem olur mu peki seninle beraber 10 kişi olacak gelirse 10 kişiye ulaşalım 250🙏🤗Bol şansın olsun, takip etmedim şimdiye kadar kazananlara tebriks
Var ol Fatih hocamGelir bu bol şans
Yükseldiğin an slotu bırakıp ufak ufak spor denesen abartısız söylüyorum en az 3-4 ay kendini cevirirdin o parayla760k kaybettim hocam az değil anam ağladı 10 gündür ben suan kendimde değilim uzun zaman da kendime gelemicem galiba
Sana slm veriyoruz neden slm almıyorsun dost merak ettim ciddenÖnemli değil yavrum kutsal bir görev versem olur mu peki seninle beraber 10 kişi olacak gelirse 10 kişiye ulaşalım 250🙏🤗
Bence 39da gelir golÇek fişi evvvv
Zararını kurtar da dostÖnemli değil yavrum kutsal bir görev versem olur mu peki seninle beraber 10 kişi olacak gelirse 10 kişiye ulaşalım 250🙏🤗
Adamsın abiÖnemli değil yavrum kutsal bir görev versem olur mu peki seninle beraber 10 kişi olacak gelirse 10 kişiye ulaşalım 250🙏🤗
Aldim 2 gün önce 500k den fazla para aldim jackpot dustu gözüm doymadı güzel bir dağıtım yapip köşeme çekilecektim bu slot ole birsey ki beni içine hapsettiYükseldiğin an slotu bırakıp ufak ufak spor denesen abartısız söylüyorum en az 3-4 ay kendini cevirirdin o parayla
Dostum şimdi gördüm,ben nasıl selam almam ve aleykümselam gardaşım 🙏Sana slm veriyoruz neden slm almıyorsun dost merak ettim cidden